Bad Larry’s | Cold Hard Coffee

30-3-2017

De Bad Larry’s Cold Hard Coffee wordt in mei in de Verenigde Staten gelanceerd. De koffie ingrediënten komen van het lokale cold-brew bedrijf Blackeye Roasting Co. Bad Larry’s mixt cold brew koffie met mout en zorgt voor een gezoet, makkelijk drinkbare, alcoholische koffie. Een perfect drankje wanneer je een boost nodig hebt tijdens een avondje uit met vrienden. 

Cold Hard Coffee

“Er is een grote vraag voor cold brew koffie,” zegt Matt McGinn, oprichter van de Blackeye Roasting Co. “Wij zijn de eerste die een alcoholische versie maken. Bad Larry’s is niet hetzelfde als bieren en cocktails die naar koffie smaken – het is totaal anders.”

Net als bij de ambachtelijke brouwproces, wordt bij elke brouwsel Bad Larry’s, gefocust op kwaliteit. Blackeye Roasting Co.’s lokaal geproduceerde, cold-brew koffie wordt voor meer dan 16 uur doordrenkt met stikstof voordat het verpakt wordt. Bad Larry’s heeft een alcoholpercentage van 6% en bevat 180 mg cafeïne. Bad Larry’s is vooralsnog alleen in de Verenigde Staten te verkrijgen.

Een koffie met wijnsmaak

Eerder deze maand schreven wij over een koffie met wijnsmaak, gecreëerd door Molinari Private Reserve in Los Angeles. Zij creëerde een koffie blend die smaakt en proeft naar wijn en ook een beetje naar bosbes. Volgens een artikel in Metro UK smaakt het drankje nog steeds naar een rijke, full-bodied koffie.

Website: Blackeye Roasting Co

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.