24 karaat gouden kalkoen | Uitbundige Thanksgiving bij Empire Steak House

24-11-2021

  • 24 Karat Gold Turkey - Thanksgiving at Empire Steak House

Het Empire Steak House in New York gaat hun gasten verassen deze Thanksgiving (25 november) met een uniek gerecht, namelijk een 24 karaat gouden kalkoen! Een klassiek gerecht met een ‘fancy’ twist.

We hebben de in goud inpakken marketingstunt regelmatig langs zien komen, voor astronomische bedragen gaan ze de deur uit maar ze worden ook altijd lokaal en internationaal opgepikt. Zeker als er ook een goed doel aan gekoppeld is. Vrij recent hebben we in Nederland de ‘Golden Boy’ van De Daltons in Voorthuizen gezien, die bracht 5000 euro op en dat bedrag is gedoneerd aan de Voedselbank. We hebben ook wel eens geschreven over een marketingstunt van Bubbledogs in Londen die 100 gouden hotdogs weggaven als kerstcadeautje, degene die er één kreeg, kreeg ook een klein flesje champagne. En deze zomer pakte Chipotle bij gouden winst op de zomerspelen hun burritos in goud papier.

Leestijd: 1 minuut

Een 24 karaat gouden kalkoen voor $2.500

Bij goud denkt men snel aan verfijnd, elegant, hoge waarde, kwaliteit, status en koninklijk. Voor het Empire Steak House is hun hashtag #DineLikeEmperor, niet gewoon een hashtag, het is hun motto! Zij streven naar excellentie door een feestmaal te verzorgen dat gepast is voor een keizer met een ongelofelijk serviceniveau dat de laatste 40 jaar is geperfectioneerd. Dit jaar gaat het Empire Steak House nog een stapje verder dan het traditionele Thanksgiving. Executive chef Ahmet Kula combineert zijn gerechten met creativiteit en flair. De 24 karaat gouden kalkoen (voor $2.500 op het menu), zal de gasten zeker verassen en hun Thanksgiving viering naar een hoger niveau tillen.

Combineer jouw favoriete gerecht, er staat meer op de kaart bij het Empire Steak House, met een wijn uit hun uitgebreide wijnkaart (400 premium wijnen) en geniet van de prachtige omgeving en leuke sfeer.

 

Website: Empire Steakhouse NYC

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.