In goudfolie verpakte burrito’s bij Chipotle om Amerikaanse atleten in Tokio aan te moedigen

23-7-2021

  • To celebrate American athletes, gold foil-wrapped burrito's by Chipotle

Chipotle Mexican Grill (NYSE: CMG) heeft deze week aangekondigd dat het vanaf vandaag, 23 juli, voor een beperkte tijd in goudfolie verpakte burrito’s zal serveren op deelnemende locaties in hun restaurants en via online bestellingen.

Wat ben jij aan het organiseren om in te spelen op de Olympische spelen? Vijf jaar geleden in 2016 maakten we een lijst van tien originele voorbeelden met een Olympisch thema uit Brazilië, bekijk dit artikel voor inspiratie. En bekijk de manier waarop Chipotle een vooraankondiging deed op hun sociale mediakanalen!

Leestijd: 2 minuten

Chipotle is trots op de Amerikaanse atleten en hun fans kunnen genieten van in goudfolie verpakte burrito’s  

De limited-edition goudfolie moet de fans van de Amerikaanse atleten die meedoen aan de Olympische Spelen in Tokio enthousiasmeren om hen de komende drie weken aan te moedigen. Dit is de eerste keer dat Chipotle goudfolie landelijk introduceert sinds het zijn 18e verjaardag in 2011 vierde en de in goudfolie verpakte burrito’s voor het eerste gebruikte.

“We zijn er trots op dat we een go-to-restaurant zijn voor veel van de beste atleten van het land”, zegt Chris Brandt, Chief Marketing Officer. “Ons bladgoud staat symbool voor onze steun aan de Amerikaanse atleten en onze toewijding aan het leveren ‘Real food for real athletes’.”

Bovendien maakt Chipotle het voor fans gemakkelijker om hun gerechten te bestellen terwijl ze kijken naar de Amerikaanse atleten tijdens de Olympische Spelen door $ 0 bezorgkosten aan te bieden op de Chipotle-app en Chipotle.com van 23 juli tot 1 augustus. Ze hadden ook een grappige manier om hun unwrapped van deze in goudfolie verpakte burrito’s aan te kondigen via hun sociale media, bekijk deze hieronder, tekst gaat na de Instagram post verder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chipotle (@chipotle)

Team Chipotle

Vorige maand bejubelde Chipotle de Amerikaanse atleten met nieuwe online menu-items exclusief op de Chipotle-app en Chipotle.com, evenals nieuwe afleveringen van zijn populaire “Unwrapped” videoserie. Voor meer informatie over Team Chipotle en hun aangepaste menu-items, kunnen fans chipotle.com/teamchipotle bezoeken of het gedeelte ‘Aanbevolen’ in de Chipotle-app bekijken.

Over Chipotle

Altijd leuk om te kijken hoe zo’n keten zich ondertussen heeft ontwikkeld, Chipotle Mexican Grill, Inc. (NYSE: CMG) geeft aan een betere wereld na te streven door verantwoord geproduceerd, klassiek gekookt, echt voedsel te serveren met gezonde ingrediënten zonder kunstmatige kleur-, smaak- of bewaarmiddelen. Chipotle had op 30 juni 2021 meer dan 2.850 restaurants in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland en is het enige restaurantbedrijf van zijn omvang dat al zijn restaurants bezit en exploiteert. Chipotle is gerangschikt in de Fortune 500 en wordt erkend op de 2021-lijsten voor Forbes’ America’s Best Employers en Fortune’s Most Admired Companies. Met bijna 102.000 medewerkers die gepassioneerd zijn over het bieden van een geweldige gastervaring, is Chipotle al lang een leider en innovator in de voedingsindustrie. Chipotle zet zich in om zijn menu’s voor iedereen toegankelijk te maken, terwijl het toonaangevend is op het gebied van digitale, technologische en duurzame bedrijfspraktijken.

Website: Chipotle

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.