Bubbledogs | Give away van gouden hotdogs om in de kerstsfeer te komen

28-11-2018

  • A golden hotdog at bubbledogsA golden hotdog at bubbledogs
  • Bubbledogs Santa's Sausage hotdogBubbledogs Santa's Sausage hotdog
  • Bubbledogs, hotdogs and champagneBubbledogs, hotdogs and champagne

In december is de luxe hotdog en de Champagne-bar bubbledogs in Fitzrovia, Londen, in een feestelijke stemming. Onderdeel hiervan is een gouden hotdog-weggeefactie, waarbij bezoekers de kans krijgen om een ​​fles van de favoriete rosé-champagne van de oprichster Sandia Chang te winnen. Bubbledogs geeft 100 gouden hotdogs weg van 4 tot 31 december. De bezoekers die het geluk hebben een gouden hotdog te ontvangen winnen hier een fles Collin-Guillaume Rosé Champagne van 375 ml mee. Leuke actie waarmee je als eigenaar ook de keuze aan jezelf laat welke gasten je gaat verwennen!

Gouden hotdogs maar ook speciale Christmas hotdogs

Sandia haalt voor de maand december haar inspiratie uit het verhaal van de drie wijzen uit het oosten, en deelt daarom gouden geschenken uit. In totaal maken honderd willekeurige gasten kans op een luxe hotdog bedekt met een dun laagje bladgoud. De gelukkige ontvanger van elke glinsterende hotdog krijgt een half flesje Collin-Guillaume Rosé Champagne als cadeau voor het echte kerstfeest. In december staan er trouwens niet alleen gouden hotdogs op het menu, ook zal er ook dit jaar wederom een speciale kerst hotdog op het menu staan, bestaande uit kerst ingrediënten, als: een kalkoen worst met cranberry-chutney, knapperige spruitjes, pastinaakfrites en zelfs een saus van zelfgemaakte jus. Hierover schreven wij vorig jaar! 

Naast de gouden hotdog-weggeefactie heeft Sandia ook een nieuwe typische winter-cocktails gecreëerd, bijvoorbeeld de ‘Into The Wild’. Deze cocktail bestaat uit een flinke scheut Aylesbury-Duck wodka, vlierbessen, dennen, maar ze heeft ook een Negroni met een kersttwist gecreëerd.

2018 afsluiten in stijl met hotdogs én champagne

Na de kerst, sluit bubbledogs oudejaarsavond ook feestelijk af, en nodigt het feestgangers uit nog even langs te komen in het restaurant voor een Sloppy Joe of een Spicy Buffalo. Voor £ 35 pp krijg je ook nog twee glazen Grower champagne bij. De ideale tussenstop om een bodempje te leggen voor oudejaarsavond. Als je je champagne liever privé drinkt, dan biedt bubbledogs ook een grab & go bundel aan. Deze is in het restaurant op te halen of te bestellen via Deliveroo. De grab & go bundel bestaat uit twee hotdogs naar keuze en een fles Gaston Chiquet Grower champagne. Ideaal voor de vuurwerkliefhebbers in Londen!

Website: Bubbledogs

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.