Zou jij naar een spa gaan in een Burger King? Dit kan in Helsinki!

18-5-2016

Jawel, je leest het goed. Burger King heeft in één van de vestigingen in Helsinki een eigen spa geopend. Zou jij naar een spa gaan in een Burger King? De rood-blauwe sauna beschikt wel over een televisie, Burger King handdoeken en het is ‘gewoon’ mogelijk om er een Whopper te bestellen en op te eten.

Faciliteiten van de spa

Het is nog even wennen aan de gedachte: een burger opeten terwijl je met 90 graden Celsius alle afvalstoffen uit je lijf zweet. Goed, je eten koelt niet heel snel af maar daar is alles ook mee gezegd. Blijkbaar ziet Burger King hier toch wat in en besloten ze om ’s werelds eerste Burger King spa te openen. Als je het dan toch doet, dan maar in Finland. Sauna’s en Finland zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. De sauna’s maken deel uit van de Finse cultuur en waarom dan niet de sauna in tijdens een bezoek aan de Burger King?

De spa bevindt zich in Helsinki’s bekende straat de Mannerheimintie en is direct zichtbaar op de begane grond. Er is keuze uit twee sauna’s: één voor 15 personen, de ander voor 10 personen. Verder hangen er televisies aan de muur, zijn er handdoeken beschikbaar (inclusief logo Burger King), kun je er douchen en je spullen veilig opbergen in een kluisje. In één van de sauna’s is zelfs een PlayStation aangesloten, voor de liefhebbers die graag gamen tijdens de 15 minuten durende sessies in de sauna.

Ook kun je gewoon eten bestellen wat bij je bezorgt wordt en eventueel PowerPoint presentaties geven op de televisies die in de ruimtes hangen. Volgens de website is de sauna namelijk ‘perfect voor uitjes’ en voldoet ook als werkplek.

Zou jij naar een spa gaan in een Burger King? Ikke niet!

Ik zie het nog niet helemaal voor me, artikeltjes schrijven in een zweterige sauna. Ook als teambuilding activiteit sla ik dit liever over. Mocht je wel interesse hebben, dan kost het je € 250,= voor drie uurtjes. Laten we hopen dat dit inclusief onbeperkt Whoppers en frietjes is. ^David

Bron: Trendhunter

Website: Restel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.