Zero Egg doet een recordpoging voor ‘s werelds hoogste ‘egg flip’

1-3-2022

  • Zero Egg challenges students to make the world’s highest egg flipZero Egg challenges students to make the world’s highest egg flip

In haar zoektocht om plantaardig voedsel voor iedereen toegankelijk te maken, start Zero Egg met de nieuwste generatie voedselliefhebbers: studenten! Zij veroverden vorige week de grootste universiteit van Amerika, de University of Central Florida (UCF), en begon de samenwerking met de universiteit door heerlijke plantaardige ei-maaltijden te serveren; het bezorgen van Zero Egg-broodjes aan studenten op de campus op een tandemfiets van het merk; en het organiseren van een middag vol plezier en spelletjes op de campus’ Greek Row.

Maar het hoogtepunt van de show was de Zero Egg omelet flip! Momenteel is er geen wereldrecordhouder voor ’s werelds hoogste ‘egg flip’, en Zero Egg is op een missie om zich hiervan te verzekeren! Het merk zal hogescholen in het hele land afspeuren om Amerika’s hoogste eierflipper te vinden. Eenmaal gevonden, is Zero Egg van plan om samen met Guinness World Records het record vast te leggen, want wie heeft er nog een record nodig van een gewoon ei? Als je het ook kunt doen met Zero Egg – alles wat je met een gewoon ei kan doen, zoals ‘flip, scramble, bake and fry’.

Leestijd: 2 minuten

De recordpoging tot ‘the world’s highest egg flip’ met Zero Egg

Meer dan 50 studenten probeerden het record te vestigen, de beste UCF-winnaars waren Ross Vitaliano (14,9″), Gavin Hollobaugh (14,7″) en vervolgens een gelijkspel tussen Jacob Jones, Kevron Ahmad, Chase Perry, die allemaal iets meer dan 14″ bereikten. Bekijk sommige egg flips hieronder, de tekst gaat na de video verder.

Hoewel een potentiële winnaar van de ‘egg flip’ misschien het hoogtepunt van de dag was, was de “eggcellent”-smaak en textuur van het plantaardig alternatief de echte winnaar. Veel studenten probeerden het voor de eerste keer en waren verrast en verheugd over hoe het smaakte als een gewoon ei. De ontbijtbroodjes waren perfect om onderweg naar de klas op te eten. Zero Egg deelde meer dan 300 broodjes uit aan de studenten. Reacties waren onder meer: ​​”Dit smaakt precies als een gewoon ei”, en “Dit is beter dan ik dacht dat het zou zijn”, tot een enthousiaste: “Het smaakt goed!”

Meer plantaardige opties

“UCF past perfect bij ons”, zegt Liron Nimrodi, CEO en mede-oprichter van Zero Egg. “In Orlando en de omgeving wordt al veel plantaardig gegeten, met veganistische opties zoals die van ons, die hier al in veel restaurants worden aangeboden. Bij peilingen onder UCF studenten gaf 25 procent aan meer plantaardige opties te willen krijgen aangeboden. Wij zijn hier om te dat te realiseren!” Zero Egg heeft hetzelfde uiterlijk, dezelfde smaak, textuur en prestatie als een gewoon ei. En nog beter, het is gemaakt voor professionele koks, dus Zero Egg is gebouwd om te presteren als een gewoon ei – je kunt het bakken, scrambelen, het bindt, je kunt het uitsmeren en opslaan. “We willen het tijdperk van duurzaam voedsel versterken met een plantaardig ei dat voor iedereen beter is, en we geloven dat ons product een pijler zal worden van de op planten gebaseerde beweging”, voegt Liron Nimrodi toe.

Andere plantaardige alternatieven waarover wij in de loop der jaren schreven, vind je hier.

Website: Zero Egg

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.