Zeg ‘Ja ik wil’ in de allereerste ‘Dunkin’ wedding merch’ collectie

19-2-2021

  • Dunkin' Wedding Merch - credits Dunkin'
  • Dunkin' Wedding Merch - credits Dunkin'
  • Dunkin' Wedding Merch - credits Dunkin'
  • Dunkin' Wedding Merch - credits Dunkin'

Fans die 365 dagen per jaar, inclusief hun trouwdag, genieten van Dunkin’ Donuts kunnen nu officieel elkaar het ja-woord geven in ‘Dunkin’ wedding merch’. Geïnspireerd op de vele liefdesverhalen door de jaren heen, heeft Dunkin’ Donuts besloten hierop in te spelen en stellen de mogelijkheid te bieden om elkaar het ja-woord te geven in ‘bruiloftskleding’ uit de allereerste ‘Dunkin’ wedding merch’, beschikbaar op ShopDunkin.com.

Ik moet toegeven, dit is een gebeurtenis die ik niet had verwacht in 2021. Aan de andere kant, is het natuurlijk wel een bijzondere manier om wat vreugde in dit jaar te brengen met een creatieve campagne die je niet zou verwachten van een donutketen. De vraag blijft wel; zou jij een sluier of vlinderdas met het logo van Dunkin’ willen dragen op jouw trouwdag? Hier in Nederland heeft de FEBO (foto 8) zijn eigen kledinglijn, ik vraag mij af of fans zouden trouwen met een vlinderdas of sluier met het logo van de FEBO erop? Of de huwelijksnacht in hun pyjama? ^Sammy

De allereerste ‘Dunkin’ wedding merch’ collectie

In een jaar waar vele bruiloften opnieuw worden uitgesteld of op een andere manier worden gevierd, geeft Dunkin’ fans de mogelijkheid om hun roze en oranje details te integreren op hun trouwdag. De Dunkin’ wedding merch bestaat o.a. uit; een Dunkin’ sluier, een vlinderdas met Dunkin’ logo, zijde badjas, aanpasbare koffiebekers, tuimelaars, een ringkussen met Dunkin’ logo, t-shirts en truien.

Dunkin’ was al deel van sommige stellen tijdens hun trouwdag, en het bedrijf wilde graag aan hun fans laten weten dat ze dit hebben opgemerkt en daarom hebben ze deze collectie ontwikkeld, volgens Melanie Rabino, Directeur Brand Engagement.

Op 12 februari is een deel van de merch gepresenteerd aan twee stellen die getrouwd zijn in een Dunkin’ Drive Thru. Verder zijn de winnaars van de speciale Dunkin’ ‘Marriage is on the Menu’ wedstrijd getrouwd in een Dunkin’ locatie in New York met speciale Dunkin’ decoratie, trouw cadeaus van Dunkin’, en een prijs van 500 dollar contant.

Over Dunkin’

Opgericht in 1950, is Dunkin’ Amerika’s favoriete dagelijkse stop voor koffie en donuts. Dunkin’ is een marktleider in de warme gewone/decafe/smaak koffie, ijs gewone/decafe/smaak koffie, donut, bagel en muffin categorieën. Het bedrijf heeft meer dan 12,600 restaurants in meer dan 40 landen ter wereld. Dunkin’ is deel van de Inspire Brands restaurants. Voor meer informatie, bezoek hun website.

Website: Dunkin'

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.