YtheWait app | ‘Smart Restaurant’ App ofwel een digitale ober

12-5-2020

  • YtheWait (or whythewait) appYtheWait (or whythewait) app
  • YtheWait (or whythewait) appYtheWait (or whythewait) app

Onhygiënische menukaarten, bestelzuilen en de vele afzonderlijke app’s zullen voorgoed tot het verleden gaan behoren volgens de ontwikkelaars van de ‘Y the Wait’ app. Hun innovatieve alles in één Horeca & Retail App, helpt nu al honderden partners om hun verkoop efficiënt te beheren en de omzet te verhogen. Je gasten kunnen contactloos reserveren, vooruit bestellen, betalen en beoordelen via hun mobiel. Om horecazaken een extra hart onder de riem te steken, is het gebruik van de All-in-one applicatie en alle service eromheen tot 1 juli 2020 gratis. YtheWait  beschikt over een gebruiksvriendelijke module die het reserveren en tafelmanagement ook vereenvoudigd. Kortom: bij YtheWait draait alles om het herdefiniëren van de eetervaring van de consument. Met het gemak en de veiligheid voor een ieder voorop gesteld.

We zien natuurlijk steeds meer technische ontwikkelingen die delen van de taken van het personeel gaan vervangen. Deze YtheWait app kan natuurlijk een stuk effectiever alles contactloos via je eigen mobiel vastleggen van het reserveren, de keuze van de menukaart doorgeven, betalen tot het beoordelen achteraf. Toch hebben wij het gevoel dat gasten het persoonlijke contact zullen missen maar het is wel handig dat je gast nu alleen haar of zijn mobiel hoeft aan te raken. De app is zeker ook handig als we weer terug gaan naar hele drukke tijden waarin er een gebrek is aan goed horecapersoneel is. Misschien zelfs wel gastvrijer dan een ober die echt alleen Engels spreekt op een Nederlands terras!  


Waarom zouden horecaondernemers ervoor kiezen om een partnerschap aan te gaan?

Als voornaamste redenen voeren ze aan dat horecapartners, door gebruik te maken van de YtheWait app, niet alleen kunnen inspelen op het nieuwe normaal, maar ook op kosten kunnen besparen en alle processen rondom hospitality, marketing en sales kunnen optimaliseren. Zo denken zij het verschil te kunnen maken met hun ‘YtheWait’ app:

  • De enige alles-in-één Horeca en Retail App
  • Een gratis full-service cloud applicatie, inclusief POS
  • 24/7 klantenservice
  • Een internationale dekking met een meertalig keuzemenu
  • Krachtige marketing programma’s
  • Geen vaste kosten en lage servicekosten van slechts 4%

Consument in het nieuwe normaal | Contactloos dineren

Ook aan de consument heeft ‘YtheWait’ gedacht. Die kunnen onder andere rekenen op sneller en makkelijker contactloos bestellen. Een erg belangrijk gegeven is dat de ongemakken, die ze ervaren in restaurants, zoals onhygiënische menukaarten, bestelzuilen en de vele afzonderlijke app’s nu voorgoed tot het verleden kunnen behoren. Reserveren, bestellen, afrekenen, afhalen, bezorgen en goede doelen steunen is makkelijk en veilig.

Bekijk in deze video hoe de app werkt, (de tekst gaat hieronder verder)

Ontstaan van de YtheWait app

YtheWait (why the wait) is een serieuze nieuwkomer van Nederlandse bodem, die verwacht dat komende 2 maanden minimaal 5000 horecaondernemers zich bij hen zullen aanmelden. Hun innovatieve alles in één Horeca & Retail App, waar ze 2 jaar keihard aan gewerkt hebben, helpt nu al honderden partners om hun verkoop efficiënt te beheren en de omzet te verhogen.

Het verhaal achter de creatie van YtheWait draait om de ongemakken die de oprichters moesten doorstaan bij het bestellen van eten in restaurants. De lancering van de App kwam nog net voordat de intelligente lockdown in ons land van kracht werd. Horecapartners krijgen nu de ideale kans om hun bedrijf te innoveren naar een Smart Restaurant, Smart Café, Smart Bar of Smart Hotel.

Website: YtheWait

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.