YouTube kanaal ‘The Coffee School’ | Van koffie-expert Joost Leopold

20-12-2017

Voor iedereen die op het werk of thuis werkt met een espressomachine geeft Joost Leopold van De Koffieschool leuke en verrassende tips om de kwaliteit van het kopje koffie te verbeteren. In korte filmpjes van hooguit 3 minuten legt hij op YouTube kanaal ‘The Coffee School’ uit, hoe je het beste het melkschuim in de espresso kan schenken, wat de ‘O”- en “X”- benen met een espresso te maken hebben en uiteraard ook hoe de smaak van de koffie kan verbeteren wanneer je deze eerst Leopoldeert.

The Coffee School

Wie echt het beste uit zijn boon wil halen, kan zich nu abonneren op het YouTube kanaal ‘The Coffee School’, het YouTube kanaal dat tot stand is gekomen in samenwerking met Zuivelrijck. Joost Leopold werkt al bijna 15 jaar als koffietrainer en expert in de koffie-industrie. In 2010 richtte hij De Koffieschool op waar hij dagelijks vele koffieprofessionals en koffieliefhebbers de fijne kneepjes van het koffievak bij brengt. Joost is tevens vaste columnist van de Misset Horeca, het vaktijdschrift van de horeca. In 2015 gaf hij het Boekje “Water, Koffiebonen & Melk” uit met 52 handige koffietips.

Website: De Koffie School

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.