You Tip, We Tip | Domino’s geeft fooi aan klanten die hun bezorgers een fooi geven

30-4-2024

  • Dominos You Tip We Tip on mobileDominos You Tip We Tip on mobile

Domino’s Pizza Inc. is nu het grootste pizzabedrijf ter wereld, bekend om zijn innovaties, lanceerde op 29 april ‘You Tip, We Tip’. Een promotie waarbij klanten die hun bezorgers een fooi geven, een fooi krijgen. Domino’s is het eerste fastservice restaurant dat klanten een fooi geeft voor het geven van een fooi aan hun bezorgers.

Leestijd: 2 minuten

Daarom!

“Domino’s chauffeurs bezorgen al sinds 1960 warme, heerlijke pizza’s en we vinden het geweldig dat klanten hen al sinds dag één fooi geven voor hun geweldige service”, aldus Kate Trumbull, Domino’s senior vice president – chief brand officer. “Maar tegenwoordig is er overal waar je komt een tipscherm. De druk om fooi te geven is reëel, zelfs als er geen extra service is verleend. Daarom hebben we besloten om het script om te draaien en onze waardering te tonen door klanten een fooi terug te geven.”

Hoe werkt ‘ You Tip, We Tip’?

Wanneer klanten hun Domino’s bezorger online $3 of meer fooi geven, ontvangen ze een coupon van $3 die ze kunnen gebruiken voor de volgende online bezorging. Domino’s is het eerste fastservice restaurant dat klanten een fooi geeft voor het bezorgen van hun bestelling. Ga voor meer informatie over Domino’s ‘You Tip, We Tip’-actie naar dominos.com/youtipwetip.

Over Domino’s Pizza®

Domino’s Pizza werd opgericht in 1960 en is het grootste pizzabedrijf ter wereld, met een aanzienlijke omzet in zowel bezorg- als take-away pizza. Het behoort tot ’s werelds beste publieke restaurantmerken met meer dan 20.500 vestigingen in meer dan 90 markten. Domino’s had een wereldwijde detailhandelsomzet van bijna 18,3 miljard dollar in 2023. Het systeem bestaat uit onafhankelijke franchisehouders die 99% van de Domino’s-vestigingen aan het einde van het boekjaar 2023 voor hun rekening namen. In de VS genereerde Domino’s in 2023 meer dan 85% van de verkoop via digitale kanalen en het bedrijf heeft verschillende innovatieve bestelplatforms ontwikkeld, waaronder zeven unieke manieren om Domino’s te bestellen. In 2023 lanceerde Domino’s Pinpoint Delivery, een nieuwe technologie waarmee klanten bijna overal een bestelling kunnen ontvangen, inclusief op plaatsen zoals parken, honkbalvelden en stranden.

Website: Domino's 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.