Workshop Gertjan Kiers bij Julius bar&grill

30-7-2015

  • Gertjan Kiers bij Julius bar&grill
  • Gertjan Kiers bij Julius bar&grill
  • Gertjan Kiers bij Julius bar&grill
  • Gertjan Kiers bij Julius bar&grill

Op zondag 6 september opent Julius bar&grill overdag haar deuren voor een workshop met de bekende slager Gertjan Kiers, van slagerij Fontijn Vlees en Vleeswaren B.V. Tijdens deze editie beent Gertjan Kiers een varken uit en leert hij hoe je het beste uit het varken haalt. Dit proeven gasten direct terug tijdens een 4-gangen lunch.

Varken uitbenen door Gertjan Kiers bij Julius bar&grill

In de vorige uitverkochte edities gingen de workshops over rund en lam, deze keer stelt Gertjan Kiers het varken centraal. In de middag van 6 september beent Kiers een compleet varken uit en geeft er tekst en uitleg over. Hij laat zien hoe kwaliteitsvlees uitgesneden wordt, deelt hoe het slagersmes gehanteerd moet worden en leert hoe alle delen van het varken het best tot hun recht komen op de barbecue.

4-gangen lunch

Tijdens een 4-gangen lunch van Julius bar&grill proeft iedereen direct de geleerde lessen over varkensvlees terug. Met het wijnarrangement wil Julius bar&grill als gespecialiseerd grillrestaurant de perfecte wijncombinaties bij vleesgerechten laten zien.

Over Gertjan Kiers

Gertjan Kiers is een geboren slager met een duidelijke mening over vlees en de vleesindustrie; “Veel consumenten verkiezen gemak boven smaak en sommige slagers en chef-koks hechten meer waarde aan het marketingtechnische gedeelte van het vak dan aan het product. Door de algemene kennis over vlees te verbreden, krijgt de consument een beter stukje vlees op het bord en het slagersambacht weer het aanzien wat het verdient”.

Voor deze unieke workshop kan er online gereserveerd worden via www.juliusbargrill.nl/reserveren onder vermelding van ‘workshop Gertjan Kiers’.

Wanneer: 6 september 2015
Tijd: 13.00 – 16.00 uur

Website: www.juliusbargrill.nl/reserveren

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.