Wolf Atelier | DJ in de keuken

2-12-2016

  • Chef's Table Wolf Atelier
  • DJ in de keuken bij Wolf Atelier

Leuke samenwerking tussen chef Michael Wolf en DJ Michel de Hey, zij koken samen in Wolf Atelier op vrijdag 9 december. Om 22.00 uur gaat Michel de Hey’s koksbuis uit, zijn hoofdtelefoon op, de stoelen aan de kant en het volume omhoog. Wolf Atelier transformeert van restaurant in een club waar die avond de muziek met net zo veel zorg zal worden geserveerd als het eten. Wij zijn benieuwd of Michael Wolf dan ook techno draait….

DJ in de keuken

Na een zeer memorabele avond tijdens ADE (Amsterdam Dance Event) kon het niet lang duren voor chef Michael Wolf en DJ Michel de Hey de handen weer ineen zouden slaan. Op vrijdag 9 december koken zij ‘back to back’ tijdens ‘Chef’s Table’ in Wolf Atelier. Beiden zullen drie gangen bereiden. Hun gasten worden gedurende de avond door een DJ opgewarmd voor een extra lange set van Michel de Hey.

‘De combinatie van gastronomie en techno was vorige keer zo te gek dat we het echt nog een keer wilden doen, maar dan nog specialer. Toen bleek dat Michel de Hey een fervent kok is wisten we het direct! Dat hij de sterren van de hemel kan draaien, is wel duidelijk. Maar laat hem nu maar eens bewijzen hoe goed hij eigenlijk kan koken.’ aldus Michael Wolf, die op zijn beurt een fanatiek techno liefhebber is.

Timetable: 19.00 – 22.00: zes-gangendiner Michael Wolf Back 2 Back Michel de Hey  / 22.00 – 04.00: DJ Michel de Hey & special guests. Kaarten voor dit unieke evenement zijn hier verkrijgbaar.

Website: Wolf Atelier

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.