Win een overnachting in Marriott Bonvoy Suite of Dreams in Old Trafford stadion

5-4-2022

  • Marriott Bonvoy Suite of Dreams, inspired by Marriott Hotels, overlooking Old Trafford StadiumMarriott Bonvoy Suite of Dreams, inspired by Marriott Hotels, overlooking Old Trafford Stadium

De Marriott Bonvoy Suite of Dreams brengt fans naar het middelpunt van de actie van het Old Trafford stadion, met exclusieve ervaringen achter de schermen en de kans om de eerste overnachting in het stadion te winnen!

Marriott Bonvoy biedt samen met Manchester United, een van ’s werelds populairste sportteams, fans de kans om de allereerste overnachting op Old Trafford te winnen. Een gelukkige fan met een plus één krijgen de kans om op de wedstrijddag wakker te worden in het legendarische voetbalstadion vanuit het comfort van een suite die is omgetoverd tot een hotelkamer van Marriott Hotels met uitzicht op het veld.

Bekijk snel hoe jij de gelukkige kunt worden die in de Marriott Bonvoy Suite of Dreams mag slapen!

leestijd: 2 minuten.

The Marriott Bonvoy Suite of Dreams

De winnaar van ‘the Marriott Bonvoy Suite of Dreams’ wereldwijde loterij mag genieten van een one-of-a-kind prijs met een overnachting de nacht voor de thuiswedstrijd in de Premier League tegen Chelsea in mei 2022. De winnaars krijgen de kans om deel te nemen aan een aantal belevenissen achter de schermen die hen tot in het hart van Manchester United brengen. Het gaat onder meer om het kijken naar de training van het team, een rondleiding achter de schermen van het stadion, de kans om zich te mengen onder clublegendes en kaartjes voor wedstrijddagen met bijpassende gastvrijheid.

The Old Trafford stadion

“Onze flagship Marriott Hotels, naar Old Trafford brengen is slechts één van de manieren waarop we het Marriott Bonvoy-portfolio tot leven brengen in onze samenwerking met Manchester United, één van ’s werelds populairste sportteams”, aldus Brian Povinelli, Senior Vice President, Brand, Loyalty & Portfolio Marketing, Marriott International. “We vinden het geweldig om deze ervaring op deze iconische locatie te creëren en fans een eenmalige kans te bieden om wakker te worden in de thuisbasis van Manchester United op de ochtend van een wedstrijddag.”

De prijs

Voor het derde jaar in de samenwerking met Manchester United, blijft Marriott Bonvoy exclusieve ‘once-in-a-lifetime’ ervaringen aanbieden aan voetbalfans, reizigers en leden van het bekroonde loyalty programma, waaronder:

  • Marriott Bonvoy’s in-stadium ‘Seat of Dreams’.
  • Exclusieve Marriott Bonvoy MomentsTM ervaringen voor leden van Marriott Bonvoy’s bekroonde loyalty programma.
  • In- en out-of-stadium activiteiten met Marriott Hotels. Dit omvat de M Club Suite op Old Trafford, ontworpen in de stijl van de M Clubs van het merk, een speciale ruimte voor Marriott Bonvoy-leden om te ontspannen en contact te leggen in Marriott Hotels over de hele wereld.
  • Toegang tot interviews en één-op-één gesprekken met spelers.

“Vanaf het allereerste begin van onze samenwerking heeft Marriott Bonvoy een aantal unieke ervaringen gecreëerd, en dit is geen uitzondering,” zei Victoria Timpson, Manchester United’s CEO van Allianties en Partnerschappen “Wie deze kans wint, krijgt dezelfde eersteklas gastvrijheid als in de Marriott Hotels over de hele wereld, met de extra opwinding dat hij of zij wordt ontvangen in het ‘Theatre of Dreams’, een van ’s werelds meest iconische voetbalstadions.”

Om mee te doen, bezoek de website en vul het formulier in vóór 11:59 EST op 15 april 2022. Neem een kijkje op de website voor de volledige voorwaarden.

In 2018 hebben we een soortgelijk initiatief gespot van Accor Hotels, zij lanceerden een pop-up Suite 345 in het hart van de AccorHotels Arena.

Website: Marriot Bonvoy Suite of Dreams at Old Trafford stadium 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.