Pop-up Suite 345 | Genieten van een concert bij AccorHotels Arena in Parijs

15-2-2018

Drie artiesten, vier concerten, vijf nachten: AccorHotels lanceert een pop-up Suite 345 in het hart van de AccorHotels Arena. Als onderdeel van een week van een aantal geweldige concerten in de AccorHotels Arena in Parijs, van 22 tot en met 26 februari, nodigt het programma ‘Welcome Fans by AccorHotels’ fans van drie internationaal befaamde artiesten uit voor een unieke ervaring in Suite 345.

Pop-up Suite 345 | Je kunt het concert zelfs delen met vrienden door ze uit te nodigen in je suite

‘Welcome Fans’ biedt een geheel nieuwe ervaring door de intensiteit van een concert te combineren met de intimiteit van een hotelsuite! Eén van de boxen in de AccorHotels Arena is volledig gerenoveerd tot een suite in het hart van de locatie. Om kans te maken een sleutel te winnen voor de Suite 345, worden fans uitgenodigd om de speciale pagina van de welcome.fans-website te bezoeken tussen 1 en 25 februari. Ontworpen als een zoekmachine voor hotelbreaks, laat de pagina van het evenement bezoekers de datum van hun keuze aangeven en kunnen bezoekers 14 vrienden uitnodigen in de suite om mee te genieten van het concert.

Op de avond van het concert, comfortabel zittend in een 50m2 moderne ruimte met een warme sfeer, zullen de fans en hun gasten genieten van een uitzonderlijk zicht op het podium. Gedurende de avond zullen de fans en hun gasten in de watten worden gelegd door een team zodat zij hun droom in een werkelijk unieke omgeving kunnen beleven. En na het einde van het concert volgt niet een lange rit ’s nachts naar huis: de fans kunnen in de suite de ​​nacht doorbrengen en bijkomen van de opwinding en afsluitend genieten van het ontbijt.

Suite 345 is een nieuw initiatief van het ‘Welcome Fans’-programma om alle fans luxe ervaringen en nieuwe kansen te bieden om hun dromen ten volle te beleven. Met het programma ‘Welcome Fans’ verbetert AccorHotels het aanbod dat al meer dan 30 jaar wordt geboden aan toeschouwers, sporters en artiesten die deelnemen aan toonaangevende muzikale, culturele en sportieve evenementen waarvan de Groep een partner is.

Over AccorHotels

AccorHotels is een toonaangevende reis- en lifestylegroep en een digitale innovator die unieke ervaringen biedt in meer dan 4.200 hotels, resorts en residenties, evenals in meer dan 10.000 van de beste particuliere huizen over de hele wereld. AccorHotels profiteert van dubbele expertise als investeerder en uitvoerder en is actief in 95 landen. Het portfolio omvat internationaal gerenommeerde luxe merken zoals het Raffles, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, Fairmont, onefinestay, MGallery by Sofitel, Pullman en Swissôtel; de middenklasse boutique hotelmerken 25hours, Novotel, Mercure, Mama Shelter en Adagio; en zeer populaire budgetmerken zoals JO & JOE, ibis, ibis Styles en ibis budget, evenals de regionale merken Grand Mercure, The Sebel en hotelF1. AccorHotels biedt innovatieve end-to-end-diensten voor de hele reiservaring, met name door de overname van John Paul, wereldleider in conciërgediensten.

Website: Accor Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.