Wijnfestival Vinhalla | Verjaardagsfeestje van 3 dagen voor Grapedistrict

29-7-2021

  • Wine festival Vinhalla by Grapedistrict in Amsterdam

Voor in de agenda van de wijnliefhebber!

Dit jaar bestaat Grapedistrict 15 jaar en ze vieren dit groots. Een droom van oprichters Freek Padberg en Gijs Groenevelt gaat in vervulling nu zij ter ere van deze mijlpaal een spectaculair 3-daags verjaardagsfeest organiseren: Wijnfestival Vinhalla. Op 4, 5 en 6 november 2021 van 17.00 tot 0.00 uur is de Kromhouthal in Amsterdam Noord het decor van het mooiste wijnfestival van Nederland. Samen met bekende Amsterdamse toprestaurants & chefs zal er onder leiding van The Food Line-up gezorgd worden dat festivalgangers bovendien kwalitatief kunnen eten. Kortom: een paradijs voor alle wijnliefhebbers en Bourgondiërs van Nederland.

Leestijd: 1 minuut

Wijnfestival Vinhalla

Een paradijs met honderden wijnen, acte de présence van zo’n vijftig wijnboeren waarmee Grapedistrict samenwerkt, live-muziek en hemelse wijnwerelden ondergebracht bij speciale barren. Waaronder een Riesling-bar, een Natuurwijn-bar en een luxe champagne- & oesterterras.

Via de website van wijnfestival Vinhalla kunnen mensen zich inschrijven om als eerste de mogelijkheid te krijgen om tickets te kopen in de voorverkoop. De reguliere ticketverkoop start vanaf 3 september. Per avond is er ruimte voor 2.000 tot 2.500 bezoekers.

Over Grapedistrict

Oprichters Freek Padberg en Gijs Groenevelt begonnen Grapedistrict 15 jaar geleden vanuit een gedeelde liefde voor wijn en de overtuiging dat de toen stoffige wijnwereld opgeschud moest worden. Vanuit de eerste winkel in de Van Woustraat in Amsterdam is het idee zorgvuldig uitgebouwd naar 13 fysieke winkels met de leukste wijnadviseurs en een webshop. Daarnaast levert Grapedistrict ook wijn aan een groot aantal horecazaken door heel Nederland en zijn ze trotse partner van festivals als de Parade. Grapedistrict werkt alleen met kleinschalige wijnboeren met een verhaal. Daarmee steunen ze lokale wijnfamilies over de hele wereld en krijg je betere wijnen met een uitgesproken smaak. Zo hebben steeds meer wijnen een QR code. Als je die scant, vertelt de wijnboer je zelf wat zijn of haar wijn uniek maakt in een persoonlijke video.

Website: Vinhalla

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.