Wijn- en eetbar Ruby Rose in Utrecht

4-11-2019

  • Zeevruchten bij wijn- en eetbar Ruby Rose, credits Lars Verkroost Photography
  • Wijn- en eetbar Ruby Rose, credits Lars Verkroost Photography
  • Paddestoelen bij wijn- en eetbar Ruby Rose, credits Lars Verkroost Photography
  • Wijn- en eetbar Ruby Rose in Utrecht, credits Lars Verkroost Photography

Afgelopen voorjaar sloot in Utrecht Grandcafé Zussen aan de Korte Jansstraat ondertussen is bekend dat in het pand de wijn- en eetbar Ruby Rose opengaat half december. De nieuwe eigenaar is Wichert van Rijn die ook eigenaar is van The Streetfood Club, The Rum Club Fico en WT Urban. Allemaal bedrijven met bijzondere en hippe interieurs. Ook wijn- en eetbar Ruby Rose krijgt in het prachtige Jugendstil-pand uit 1904 een overweldigend en vernieuwend interieur met veel mooie prints op luxe stoffen en een gigantische bar in het midden van de zaak.

Waarvan gaan we genieten bij wijn- en eetbar Ruby Rose?

Bij Ruby Rose krijgen hun gasten een hele grote keuze uit goede wijnen en er komt een menukaart met voornamelijk Mediterrane gerechtjes die je bestelt om samen te delen. Ze gaan geen menu’s of gangen serveren, de werkwijze is als volgt: je bestelt een fles wijn en daarbij waar je zin in hebt. Goede producten in al hun eenvoud geserveerd maar knallend van de smaak, volgens de nieuwe eigenaar. Denk aan mooie hammen van de snijmachine, oesters, burrata, escargots, fruits de mer, carpaccio met verse truffel, risotto, kazen, pasta en kleine pizza’s. Perfect om te borrelen met vrienden of uitgebreid te tafelen op een datenight. Wijn- en eetbar Ruby Rose gaat 7 dagen per week open vanaf 3 uur ’s middags tot de wijn op is!

Website: Ruby Rose Utrecht

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.