‘Wij houden van Holland’ assortiment van Patisserie de Rouw Vught

26-3-2024

  • De Rouw - HollandhuisDe Rouw - Hollandhuis
  • De Rouw - PaasdierenDe Rouw - Paasdieren
  • De Rouw - voorgesneden nougatinetaartDe Rouw - voorgesneden nougatinetaart
  • De Rouw - HollandhuisDe Rouw - Hollandhuis
  • De Rouw - PaasdierenDe Rouw - Paasdieren

In de aanloop naar Pasen introduceert Patisserie de Rouw in Vught een aantal nieuwe creaties. Het onderscheidende chocolaterie-paasassortiment is uitgebreid met een drietal nieuwe chocoladefiguren gevuld met rijst-crisp: de Hartendief, Chickie en de hangoor-haas Flappie. Verder komt het ‘Wij houden van Holland’ assortiment na Pasen in hun winkel en online. Daarnaast is het sinds kort mogelijk om de befaamde nougatinetaart in voorgesneden superstrakke punten te verkrijgen.

Wij vinden hun ‘Wij houden van Holland’ assortiment helemaal top. Leuk idee om als je restaurant of hotel in een karakteristiek pand is gevestigd, hiervan een mini chocolade huisje te laten maken? Beetje in de stijl van de huisjes van de KLM. 😉    

Leestijd: 2 minuten

Chocolaterie-paasassortiment van Patisserie De Rouw

Patisserie De Rouw staat bekend om het spectaculaire paasassortiment, waarin naast de prachtigste chocolade paas-eieren, dieren als hazen en kippen een glansrol vervullen. Nieuw is de Hartendief, een schattige chocoladekip in hartvorm die beslist de harten van jong en oud zal veroveren. Want hoe fijn is het om iemands hartendief te mogen zijn? Chickie met haar opvallende oogjes en wimpertjes is een lieve, stoere kip met het buikje van een ei. Het derde nieuwe lid van de familie is Flappie, de verrukkelijke chocoladepaashaas met prachtige hangoren. De chocoladefiguren zijn gemaakt van de allerbeste chocolade en hun buikjes zijn gevuld met de lekkerste rijst-crisp.

‘Wij houden van Holland’ assortiment  

Doris De Rouw: “Een groot deel van het paasassortiment is opgenomen in onze webwinkel. Hier kan men altijd een kijkje nemen om te zien wat het aanbod is. Na Pasen introduceren we het thema ‘Wij houden van Holland’, waarin we met Hollandse symbolen als tulpen en molens het voorjaar vieren en niet te vergeten Secretaressedag, Koningsdag, Suikerfeest en Moederdag. Daarbij lanceren we een prachtig gestileerd Hollandhuis van chocolade dat als een stolp ‘onderdak’ biedt aan een luxe cake. Een geweldig showstuk dat je op tafel zet en waar je samen met de visite heerlijk van kunt snoepen.”

Nougatinetaart super strak gesneden

De nougatinetaart is al 62 jaar de specialiteit van het huis. Doris de Rouw: “Voor deze heerlijke hazelnoot-schuimtaart met slagroom en knapperige stukjes nougat komen consumenten uit heel Nederland en zelfs uit België en Duitsland naar ons toegereden. Dankzij onze innovatieve apparatuur kunnen we deze klassieker in superstrakke punten snijden, wat heel handig is voor thuis. Hierdoor is het voor de klant ook goed mogelijk om de gesneden taart in te vriezen en telkens enkele punten uit de vriezer te halen. Hier krijgen we veel enthousiaste reacties over. We ontzorgen er ook onze horecarelaties mee, die zo gemakkelijk en snel een kwaliteitsproduct bij de koffie kunnen serveren. Iets wat in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt wel zo fijn is. Daarnaast draagt deze methode bij aan het reduceren van voedselverspilling. Overigens is de taart ook goed in te zetten als betaalbaar dessert.”

Wij schreven eerder over Patisserie de Rouw.

Website: De Rouw

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.