White Castle Love Kit | Hiermee creëer je je eigen Valentijnsdag ervaring

2-2-2024

  • White Castle Love Kit - credits White CastleWhite Castle Love Kit - credits White Castle

Al ruim 30 jaar tovert White Castle, een fastfood hamburgerketen in Amerika, zijn restaurants op Valentijnsdag om in ‘Love Castles’. Dit gaat gepaard met speciale decoratie, gastvrouwen en bediening aan tafel. Elk jaar genieten tienduizenden fans, samen met hun partners, vrienden en familie, van deze bijzondere avond. Maar wat als je geen reservering kunt krijgen of niet naar één van de meer dan 300 deelnemende vestigingen kunt rijden? Daarvoor komen ze met de White Castle Love Kit, die je in Amerika kunt kopen en waarmee je je eigen ‘Love Castle’ thuis creëert.

Leuk idee om Valentijnsdag centraal te zetten in je cafetaria of restaurant of als je maaltijden bezorgd iets toe te voegen?

Leestijd: 2 minuten

Met de White Castle Love Kit creëer je je eigen ‘Love Castle’ thuis

Al bijna vier decennia biedt White Castle zijn unieke Sliders aan in winkels in alle 50 staten van de USA. Zo hebben consumenten van kust tot kust de mogelijkheid om thuis te genieten van maaltijden van restaurantkwaliteit. Voor het eerst zijn de White Castle Sliders nu ook verkrijgbaar in een speciale maaltijdset voor Valentijnsdag. Deze set brengt de smaken, geuren en de ervaring van eten bij White Castle direct naar de liefhebbers toe, waardoor hun huizen veranderen in persoonlijke ‘Love Castles’.

De nieuwe White Castle Love Kit bevat alles wat nodig is om hun kenmerkende hamburgers thuis te maken. De broodjes worden gemaakt in de eigen bakkerij van White Castle.

“De vraag naar reserveringen in onze restaurants op Valentijnsdag overstijgt onze capaciteit,” aldus Jamie Richardson, vice-president van White Castle. “De nieuwe White Castle Love Kit is perfect voor fans, je kunt er thuis onvergetelijke momenten mee creëren. Het laat ook zien dat je, waar je ook woont, je verlangens kunt stillen met een bijzondere Love Kit die aan je deur wordt geleverd, of door een bezoek aan de winkel waar je boodschappen doet.”

Elke set is een perfect cadeau om te delen met geliefden en bevat 12 Sliders: vier Original Sliders®, vier Classic Cheese Sliders en vier Jalapeño Cheese Sliders. Daarbij zijn bereidingsinstructies inbegrepen, ontwikkeld door de voedingsexperts van White Castle, om de kenmerkende gestoomde smaak van de Sliders na te bootsen. Ook bevat de box augurken om de Sliders mee af te maken, 12 Valentijnsdag-themadoosjes voor de Sliders (zoals ze ook in het restaurant worden geserveerd), een White Castle geurkaars en een verzameling exclusieve ‘Craventine’ kaarten om uit te delen.

De White Castle Love Kit is slechts in beperkte oplage beschikbaar, dus liefhebbers wordt aangeraden om snel te handelen. Bestellingen kunnen geplaatst worden via de online winkel van het merk, HouseOfCrave.com. De set is geprijsd op $49, inclusief nationale verzendkosten, en wordt geleverd op of vóór 12 februari. Hun slogan: ‘Geef de ‘Crave’ cadeau deze Valentijnsdag’.

Exclusieve Valentijnsdag Merchandise

Fans kunnen hun viering naar een hoger niveau tillen met exclusieve White Castle-merchandise voor Valentijnsdag. De collectie bestaat uit vier items naast de White Castle Love Kit. Deze zijn allemaal verkrijgbaar via White Castle’s House of Crave, een online winkel met een uitgebreid assortiment aan White Castle-merkartikelen.

Al 33 jaar lang transformeert White Castle zijn restaurants in ware ‘Love Castles’ voor fijne eetervaringen. Dit gaat gepaard met gastvrouwen, zitplaatsen, bediening aan tafel en feestelijke decoratie passend bij de dag van de liefde. Dit jaar worden weer tienduizenden fans verwacht om de traditie voort te zetten. Deze vindt plaats van 16:00 tot 21:00 uur op 14 februari.

We schreven vorig jaar over hun ‘Love Castle’ in onze trends in het kort week 5.

Website: White Castle

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.