Where I want for Christmas | Kerstcampagne van Virgin Atlantic

15-11-2017

Virgin Airlines is een campagne gestart die ervoor moet zorgen dat familie en vrienden bij elkaar kunnen zijn met de feestdagen. De ‘Where I Want for Christmas’ campagne richt zich op mensen die niet de (financiële) middelen hebben om een vliegticket te betalen. Met behulp van deze campagne kunnen zij dit jaar een kerstcadeau vragen in de vorm van een kleine donatie.

Where I want for Christmas

De actie werkt als volgt: via de website van Virgin Airlines kan er een actiepagina aangemaakt worden waarop deelnemers aangeven wie zij zijn, waar ze naartoe willen en waarom juist deze plek. Gedurende de campagne is dit ook de plek waarop vrienden en familie gevraagd worden om een kleine donatie te doen om zo het streefbedrag te halen. De pagina kan alleen bezocht worden door personen die een uitnodiging hebben ontvangen, het is niet mogelijk om als ‘vreemde’ een donatie te doen.

Marketing

De campagne van Virgin Airlines past goed in de hedendaagse maatschappij waarbij er vaker gebruik gemaakt wordt van crowdfunding campagnes. Door middel van kleine donaties kunnen er grote dingen bereikt worden.

Website: Where I want for Chrismas

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.