Wereldprimeur innovatie cabine tegen stress en slaapproblemen van AYAVAYA bij BLUE Wellnessresort Leiden

13-10-2022

  • AYAVAYA cabin against stress and sleep problemsAYAVAYA cabin against stress and sleep problems
  • Experience the AYAVAYA cabin against stress and sleep problemsExperience the AYAVAYA cabin against stress and sleep problems

BLUE Wellness is een samenwerking aangegaan met AYAVAYA. Deze start-up, welke onderdeel uitmaakt van de Nederlandse startup en scale-up missie naar de Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas, heeft een innovatieve cabine ontwikkeld welke twee grote maatschappelijke problemen aanpakt: stress en slaapproblemen. De samenwerking tussen beide partijen heeft geleid tot een prototype van deze unieke cabine met automatische therapieën, met de intentie tot een langdurige partnership om een wellness beleving nog completer te maken. De AYAVAYA-cabine tegen stress en slaapproblemen is tot en met december 2022 exclusief te ervaren bij BLUE Wellnessresort Leiden.

Leestijd: 3 minuten

De cabine tegen stress en slaapproblemen is een technologische innovatie van AYAVAYA

AYAVAYA is een start-up die innovatieve technologieën ontwikkelt om stress te bestrijden en de mentale gezondheid te verbeteren. Deze innovatieve technologieën zijn wetenschappelijk getest endoorontwikkeld tot een unieke cabine die stress binnen 20 minuten elimineert. De behandelmethode die wordt gebruikt in deze cabine is gebaseerd op ayurvedische inzichten. Middels de Shirodhara techniek, geluidstherapie, aromatherapie en lichttherapie wordt men in een diepe meditatieve staat gebracht. Dit zorgt voor vermindering van stress, vernieuwde energie, scherpe focus en een diepe nachtrust. Onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat bij herhaling van deze behandeling de stressbestendigheid wordt vergroot. Het prototype van deze cabine is nu in gebruik door BLUE Wellnessresort Leiden en beschikbaar voor wellness gasten, Fletcher hotelgasten en overige klanten. Bekijk hieronder de video over de cabine tegen stress en slapenproblemen. (de tekst gaat onder de video verder).

Samenwerking tussen BLUE Wellnessresort en AYAVAYA

Fletcher Hotels is een bekende Nederlandse hotelketen met ruim 110 unieke hotels door heel Nederland. Vijf van deze hotels zijn luxe wellnessresorts welke onderdeel zijn van BLUE Wellness; dé wellness-, spa & beautylocaties van Fletcher Hotels. In totaal heeft BLUE Wellness negen locaties waar men zich kan onderdompelen in de wereld van luxe wellness. “Even ‘offline zijn’, ontsnappen aan de alledaagse sleur en écht even tijd voor jezelf nemen, zijn aspecten die wij bij BLUE Wellness centraal hebben staan” vertelt Pim Giesbers – Manager BLUE Wellness | Spa | Beauty. “Ook bij BLUE blijven we vernieuwen en ontwikkelen we nieuwe behandelingen die bijdragen aan de wellness beleving van onze gasten en ten goede komen aan de gezondheid. De samenwerking met AYAVAYA is daar een fantastisch voorbeeld van waar wij nu al zeer over te spreken zijn. De geavanceerde cabine is momenteel exclusief te ervaren in ons wellnessresort in Leiden welke we bij succes van de pilot zullen voortzetten naar meerdere locaties”.

Exclusieve deelname aan grootste tech-beurs ter wereld

AYAVAYA is met hun unieke anti-stress cabine door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat geselecteerd om deel te nemen aan de grootste tech-beurs ter wereld: CES Las Vegas. Deze beurs zal plaatsvinden in januari 2023. Voorafgaand aan deze trade show zullen de start-ups die geselecteerd zijn worden donderdag 13 oktober 2022 gepresenteerd tijdens CES Unveiled in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

We schreven vaker over de Fletcher Hotels.

Website: BLUE Wellnessresorts en AYAVAYA

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.