We Design Food, eten bij food-designers tijdens ART Rotterdam

9-2-2016

  • Menno Vreeburg, Arne Ramak en Maarten Hogeveen

Tijdens ART Rotterdam (van 11 t/m 14 februari) in de Van Nellefabriek opent We Design Food, een collectief van toonaangevende Nederlandse food-designers, een tijdelijk eet-en-drink atelier.

De chefs ofwel food-designers zorgen voor seizoensgebonden gerechten. De overige leden zorgen voor een mooi glas wijn of een super spannende cocktail. Er zijn oesters en borrelplanken. Er is brood en er is chocolade. Je kunt ook alleen een kopje koffie van de allerhoogste kwaliteit drinken bij We Design Food wat je kunt vinden in gebouw 6, schuin tegenover de entree van ART Rotterdam. Het atelier is alle dagen geopend vanaf 10.00 uur, ook buiten de openingstijden van ART Rotterdam.

We Design Food, de line-up

In het We Design Food atelier werken een keur aan food-designers samen. Ze zijn stuk voor stuk trots op wat ze doen en willen dit maar al te graag delen. Juist deze unieke combinatie van culinair talent staat garant voor een unieke ervaring voor alle gasten. Ook als je eigenlijk niet van plan bent naar ART Rotterdam te gaan.

Chef-koks Arne Ramak, Menno Vreeburg en Maarten Hogeveen staan garant voor knallende smaken, mooie texturen, geuren en kleuren. Barista Luc Barkhof gaat in de weer met de diverse aroma’s en brandingen van zijn koffiebonen. Bakker Edwin Klaassen bereidt desem met gefermenteerde zaden. Bartender Johan Kersten gaat los met spirits, sours en spices én chocolatier Gido van der Kamp maakt bonbons geïnspireerd door Damien Hirst.

Website: We Design Food

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.