WATER³ natuurlijk mineraal water | een duurzame keuze voor verantwoordelijke consumenten

7-7-2020

  • WATER³ or Cubed Water, 100% recyclable from the UK
  • WATER³ or Cubed Water, 100% recyclable from the UK

Zeer milieuvriendelijk WATER³ (Water Cubed) van DRINKS³ (Drinks Cubed), is 100% recyclebaar, heeft een grotere transport efficiëntie in vergelijking met conventionele plastic flessen en wordt gemaakt van 95% plantaardige materialen. Het team achter DRINKS³ heeft de missie om een merk op te bouwen dat is gebaseerd op ethische productie en duurzaamheid van de planeet en dat voor de rest van de drankindustrie een voorbeeld zal zijn. WATER³ natuurlijk mineraalwater is een duurzame keuze voor verantwoordelijke consumenten, de kartonnen flessen zijn FSC®-gecertificeerd gemaakt, ze genereren 41% minder CO2 dan wegwerp PET-flesjes en zijn dus 100% recyclebaar. WATER³ wordt in de U.K. verkocht onder andere bij verschillende locaties van Whole Foods, zoals Clapham Junction, Camden, Fulham, Kensington, Piccadilly Circus, Richmond en Stoke Newintong.

Leestijd: 1 minuut

WATER³ natuurlijk mineraal water | Water in kartonnen flessen van plantaardige oorsprong

Om het merk te helpen hun doel te bereiken om in 2022 het Britse merk met de laagste ecologische foodprint te worden, Lanceerde start-up DRINKS³ haar nieuwe premium mineraalwater in SIG’s unieke combidome-kartonnen fles. WATER³ is een puur mineraalwater afkomstig uit de valleien van Nedersaksen in Duitsland. Het water is verpakt in SIG’s combidome kartonnen flessen, wat de beste eigenschappen van een kartonnen verpakking combineert met de beste eigenschappen van een fles. Deze worden voornamelijk gemaakt van FSC®-gecertificeerd karton en biedt de beste CO2-prestaties in vergelijking met andere oplossingen voor drankverpakking op de markt. Het team van DRINKS³ geeft aan hoe ze hebben gezien hoe de wereldwijde consumentenmarkt snel evolueert en massaal ethisch geproduceerde producten omarmt. Deze groeibeweging sluit rechtstreeks aan bij de commerciële doelstellingen van de oprichters, die gepassioneerd zijn om een ethisch consumentenmerk dat een verschil maakt, te creëren. Ze geloven dat we mogelijk de laatste generatie zijn die de kans heeft om de klimaatvernietiging die wereldwijd door de mens is veroorzaakt te bestrijden. Daarom weten ze dat de tijd rijp is om een nieuwe type bedrijf op de drankenmarkt te brengen en dat ze echt een onderscheidende factor kunnen zijn.

Doel van DRINKS³ | Verlaging van de uitstoot van broeikasgassen binnen de drankenindustrie

DRINKS³ wil een belangrijke speler zijn in het creëren van een ‘stapsgewijze verandering’ in de mindset van de consument. Dit helpt het gedrag van de consument vorm te geven en te veranderen binnen de groeiende vraag op de markt naar waters en gearomatiseerd watertjes. Hun WATER³-kartonnen flessen worden geproduceerd in een fabriek die uitsluitend wordt aangedreven door 100% hernieuwbare energiebronnen. Als onderdeel van hun reis naar het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen binnen de drankenindustrie, is dit één van de manieren waarop ze een verfrissende verandering aanbrengen. Ze moedigen hun klanten actief aan om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen en hun kartonnen flessen verstandig her te gebruiken en te recyclen.

 

Website: DRINKS³

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.