W Hotel Bellevue | Opening nieuw hotel gepromoot met videogame

3-7-2017

  • Belle the Bear

Om de opening van een nieuw W Hotel in Bellevue, Washington, te vieren heeft het hotel een spel gemaakt waarbij gamers en gasten mooie prijzen kunnen winnen. ‘Belle the Bear’, zoals het spel heet, laat spelers kennis maken met de stad en promoot tegelijkertijd het nieuwe hotel.

Belle the Bear

Dat er voor een videogame gekozen is ter promotie van het hotel is niet zo gek. Veel technologie bedrijven zijn gevestigd in de stad en omgeving. ‘Belle the Bear’ is een ‘frogger-achtige’ game, waarbij je van de onderkant naar de bovenkant van het scherm moet zien te komen. Het doel is om Belle te helpen bij het oversteken van diverse landschappen, ondertussen is het oppassen geblazen dat je niet geprikt wordt door bijvoorbeeld een wesp of in het water valt.

W Hotel Bellevue prijzen

Er zijn echte prijzen te verdienen met het spel, waarbij de hoogste score een overnachting wint van drie dagen in de ‘Extreme WOW Suite’ in het W Bellevue met daarbij een vlucht, diner, VIP tour, wijnproeverij en meer. Het spel kan gespeeld worden door de website te bezoeken op je smartphone, tablet of op de computer.

Bron: PSFK

Website: Belle the Bear

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.