Vrouwelijke kopstoot van OHUMM

30-10-2014

  • OHUMM GeneverOHUMM Genever

OHUMM Fruit Genever is gecreëerd als een parfum onder de genevers. OHUMM heeft 3 noten zoals het geval is bij een elegante parfum. De basis noot wordt gevormd door pure premium Nederlandse genever, de tweede en derde noot zijn fruitsmaken en geuren zoals watermeloen en passievrucht of komkommer en lychee. Dit maakt OHUMM een uniek samengestelde genever. De smaken zijn genummerd en hebben een aristocratische titel zoals OHUMM Empress Nr 9 voor de watermeloen-granaatappel combinatie en Sultana Nr 5 voor de komkommer-lychee combinatie.

De speciale parfumfles

De OHUMM fles, met de Kolibrie die naar de Nederlandse tulpjes lonkt, is ontworpen door een Frans ontwerpbureau. De geur en smaak combinatie is ontwikkeld in Schiedam, De genever stad. Een combinatie dus van Franse chique met Nederlandse traditie en kwaliteit. De Diamond editie is bijvoorbeeld een pure Nederlandse genever in een prachtige zwarte fles met een straal van diamanten op de voorkant van de fles. OHUMM is verkrijgbaar in 2 edities. De Platinum editie bestaat uit 4 OHUMM’s elk met een unieke smaak- en geurcombinatie die uitdagen om ontdekt te worden door de fijnproever.

De ‘OHUMM kopstoot’

De OHUMM smaak en geurbeleving is geïnspireerd door het beroemde cocktailboek “The Bartender’s Guide” van mixologist Jerry Thomas. Sinds OHUMM beschikbaar is hebben gerenommeerde cocktail mixers mooie OHUMM cocktail creaties gemaakt. Simpele OHUMM ijsklontjes en ijslolly’s geven cocktails een mooie speelse flair. De “OHUMM vrouwelijke kopstoot”, zou wel eens een nieuwe trend onder vrouwen en jongere levensgenieters kunnen worden! Een shot OHUMM met bijvoorbeeld een glaasje Heineken smaakt heerlijk volgens de makers! OHUMM is als boetiek genevermerk op beperkte schaal verkrijgbaar in Nederland, Hong Kong en andere steden in China en binnenkort in Californië. Meer weten? Mail naar info@ohumm.com.

Website: www.ohumm.com

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.