‘Vroege Kost’ | Hoogstaand ontbijten in Utrecht

28-5-2019

  • Vroege kostVroege kost

‘s Ochtends uit eten in Utrecht! Op 1 en 2 juni serveren Naresh en Dennis onder de naam ‘Vroege Kost’ een bijzonder ontbijtmenu op de bovenste verdieping van het pand van LOU Oudenoord in Utrecht. Masterchef Finalist Naresh en Food Designer Dennis verzorgen samen onder de naam Vroege Kost een 4 gangen menu met bijzondere ingrediënten, mooie bereidingen en verrassende combinaties. Met uitzicht over de binnenstad van Utrecht. “In de ochtend zijn onze zintuigen het meest sensitief. We zijn dus juist dan in staat om het meest intens te ervaren, proeven en ruiken. Gek eigenlijk dat we ons dan meestal beperken tot een boterham of een bakje yoghurt”, aldus Naresh en Dennis.

‘Vroege Kost’ | Door Creative Food Studio x Curiosity Kitchen

Naresh van Creative Food Studio studeerde af aan de Design Academy en organiseerde sindsdien pop-up restaurants in onder andere Amsterdam en opent binnenkort een eigen zaak in Eindhoven. Dennis Favier van Curiosity Kitchen is Food Designer en ontwikkelt het eten van de toekomst voor en met bedrijven werkzaam in de voeding. Om het gezellig te houden en niet te massaal te maken is het aantal plaatsen aan de ontbijttafel beperkt. Voor 35€ per persoon schuif je aan en worden er vier bijzondere ontbijtgerechten geserveerd inclusief begeleidende (alcoholvrije) dranken. Echt uit eten dus, maar dan in de ochtend.

Tickets zijn verkrijgbaar via hun website.

Website: Vroege Kost 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.