Vogelbingo | Vanuit het nieuwe proeflokaal House of Bird van Bird Brewery

7-4-2020

  • Vogelbingo door Bird Brewery voor de opening van 'House of Bird'
  • Vogelbingo door Bird Brewery voor de opening van 'House of Bird'

Op 25 april vanaf 20.30 uur kun je meespelen met een virtuele ‘Vogelbingo’ vanuit het nieuwe proeflokaal van Bird Brewery, House of Bird. Het proeflokaal House of Bird in het Diemerbos nadert de opleveringsdatum. Een grote opening zit er helaas niet in voorlopig, maar een inkijk geven de brouwers wel alvast tijdens een heuse ‘Vogelbingo’. Meespelen? Bestel een Bird’s Bingo Bierpakket via hun webshop, ontvang een speciale bingokaart en speel op 25 april om 20.30 mee via een livestream. Misschien win je zelfs wel een leuke prijs!

Je zult maar een opening moeten organiseren in deze maanden. Je kunt het natuurlijk uitstellen maar de mannen van de Bird Brewery doen het virtueel! En met het enthousiasme waarin wij Nederlanders ook mee doen aan de pubquiz via een livestream zo kan dat natuurlijk ook met een bingo. Dus alle bierliefhebbers snel een Bird’s Bingo Bierpakket kopen!

Speciale opening met een ‘Vogelbingo’ en Bird’s Bingo Bierpakket

“Ik heb echt zin in de Vogelbingo, dat gaat echt leuk worden. We proeven ondertussen wat bieren, geven wat prijzen weg en doen een rondleiding door ons nieuwe proeflokaal”, vertelt medeoprichter van ‘House of Bird’,  Ralph van Bemmel. “Klinkt als een prima avond, toch?”

Om mee te doen kan je het Bird’s Bingo Bierpakket bestellen. Bij iedere 12 flessen ontvang je een bingokaart. Alle deelnemers krijgen de link voor de livestream doorgestuurd, zodat ze op 25 april om 20.30 mee kunnen spelen. Met prijzen als een diner voor twee, speciaal bierpakket en merchandise is er ook nog iets om voor te spelen. Al is de gezelligheid natuurlijk het belangrijkst.

Positieve reacties

Door de gesloten horeca hebben brouwerijen het lastig. “Wij krijgen gelukkig veel hele positieve reacties en veel meer bestellingen in de webshop. Dat helpt ons enorm tijdens deze moeilijke periode”, vertelt medeoprichter Rik van den Berg. “Op die manier kunnen wij ook de aankomende jaren mooie bieren blijven brouwen.”

Bird Brewery maakt de afgelopen jaren impact met hun prijswinnende bieren en door hun omgang met de natuur. De brouwerij plantte dankzij samenwerkingen ruim 60.000 bomen en doneerde 1,2 miljoen liter drinkwater. In mei openen ze, indien mogelijk, hun nieuwe restaurant en proeflokaal in het Diemerbos.

 

Website: House of Bird

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.