Vliegende Visburger bij Bagels & Beans

5-3-2019

  • De Vliegende VisburgerDe Vliegende Visburger

Van 4 maart tot en met 14 april vliegen ze je om de oren: de Vliegende Visburger die Bagels & Beans samen met voorvechter van duurzame visserij Fish Tales heeft bedacht. Wie deze tijdelijke bagelspecial bestelt, maakt bovendien kans op een reis voor twee naar IJsland.

Bart van Olphen, de man achter Fish Tales, lanceerde de Vliegende Visburger in het onlangs geopende Bagels & Beans Bussum. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de burger niet van vliegende vis gemaakt. Ronald Bakker, medeoprichter van Bagels & Beans: ‘Het is een visburger van duurzaam gevangen IJslandse kabeljauw. De naam verwijst naar de vliegreis voor twee die je ermee kunt winnen.’ Bij iedere Vliegende Visburger krijg je een kaartje met daarop een unieke code. Die code vul je in op de website van Fish Tales. Ronald: ‘Uit alle aanmeldingen vissen we een gelukkige winnaar die eind april wordt bekendgemaakt.’ De reis voor twee naar IJsland wordt aangeboden in samenwerking met Icelandair.

De vliegende visburger is lekker knapperig

De knapperige kabeljauwburger is afkomstig van Fish Tales, het bedrijf dat vishandelaar en kok Bart van Olphen oprichtte om eerlijke en duurzame visserij te promoten. De visburger gaat even in de oven en wordt geserveerd met cheddar, limoenmayonaise, kappertjes, rode ui, citroenzest, sla en komkommer. Op een bagel natuurlijk.

Vistic

Bagels & Beans heeft een vistic en serveert al jaren de duurzaam gevangen vis van Fish Tales, zoals de bagel met wilde zalm en creamcheese, en de warme bagel tonijnsalade met gesmolten cheddar. Fish Tales gelooft dat verantwoorde visserij mogelijk is en zet zich niet alleen in voor duurzame vangst en kweek, maar ook voor eerlijke prijzen voor vissers. Zoals ze het zelf zeggen: ‘Alleen op die manier kunnen wij oneindig blijven genieten van al het moois en lekkers dat de zee ons geeft.’ Ronald: ‘Zo weten we zeker dat je met gerust hart je tanden kunt zetten in jouw belegde bagel met vis.’

 

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

 

Website: Bagels & Beans  &  Fish Tales  

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.