Virtual Reality pop-up bioscoop in Amsterdam

9-10-2015

Reclamebureau &samhoud media brengt de technologie virtual reality op zaterdag 31 oktober iets dichterbij, met de eerste Virtual Reality pop-up bioscoop van Amsterdam.

Virtual Reality pop-upbioscoop

In deze pop-up bioscoop in het kantoor van reclamebureau &samhoud kun je met de virtual reality bril en headphones op, middenin een film staan. De techniek van de Virtual Reality pop-up bioscoop wordt op 31 oktober voor het eerst in Nederland dat het op zo’n grote schaal toegepast. Kaartjes kosten een tientje en zijn via een speciale Facebookpagina te bestellen. Jip Samhoud vertelt meer over de ontwikkelingen in Virtual Reality wereldwijd in een artikel in het Parool. Hij denkt dat de eerste hype voorbij is en dat Virtual Reality steeds meer zal integreren en natuurlijk ook een uitdaging zal zijn voor filmproducenten. De films die er nu zijn worden speciaal gemaakt voor dit soort demonstraties. Meer informatie? Lees het artikel in het Parool.

Website: &Samhoud

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.