Via/Work ǀ Nieuwe hotspot flexplekken in Diemen-Zuid

4-6-2019

  • Via/work Diemen-ZuidVia/Work Diemen-Zuid
  • Via/work Diemen-ZuidVia/Work Diemen-Zuid
  • Via/work Diemen-ZuidVia/Work Diemen-Zuid
  • Via/work Diemen-ZuidVia/Work Diemen-Zuid
  • Via/work Diemen-ZuidVia/Work Diemen-Zuid
  • Via/work Diemen-ZuidVia/Work Diemen-Zuid
  • Via/work Diemen-ZuidVia/Work Diemen-Zuid
  • Via/work Diemen-ZuidVia/Work Diemen-Zuid

Startup, freelancen of serieus ondernemen – werk wordt steeds flexibeler, dus werkplekken ook. Voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende workspace, is er nu Via/Work. Deze gloednieuwe designspot is de eerste gedeelde workspace in Diemen-Zuid met op steenworp afstand restaurant The Dude en de hotelkamers van Via Suites in hetzelfde gebouw. Steeds meer horeca biedt gedeelde werkruimte aan en bij Via/Work betekent dat met een internationale vibe, arty uitstraling en eigentijdse community. Via/Work beschikt over 126 desks verdeeld over 35 kantoren, 42 vaste units en twintig flexplekken.

Primeur in Diemen-Zuid

Hospitality-bedrijven die naast vergaderfaciliteiten voor hun gasten, ook flexplekken en kantoorruimte aanbieden: het is een trend die op begint te vallen. Via/Work heeft de primeur in Diemen-Zuid. Het is een multifunctionele werkplek voor wie zelf wil bepalen hoe de werkdag eruit ziet. Alles wat je nodig hebt als flexwerkers vind je hier. Zo bieden ze een Dedicated Desk, een vaste plek waar je ook spullen achter kunt laten. Voor degene die zich liever afsluiten zijn er ook private offices, een eigen kantoor dat je deelt met twee, vier of zes co-workers.

Meer dan een kantoor

Via/Work is meer dan een kantoor, het is een community. Ambitie is aanstekelijk en met zoveel inspiratie om je heen werkt het nog beter. Het gebouw werd ontworpen door APTO Architects, de final touch is van het collectief Qi FRAME. Je kunt hier in een stil hoekje aan de slag of juist met flink wat buzz om je heen je plannen uitwerken. Ook brainstormen met andere freelancers wordt gestimuleerd in de lounge. Tevens kun je een vergaderzaal boeken. Naast al deze ruimtes bevindt zich ook Restaurant The Dude in het gebouw. Het restaurant is geïnspireerd op de held uit The Big Lebowski en serveert burgers, salades en bowls maar natuurlijk ook koffie en thee om je ochtend goed me te beginnen.

Over Via/Work

Via/Work is een flexibele kantoorruimte van 2.800m2, gevestigd in hetzelfde gebouw als hotel Via Suites. Het is onderdeel van hospitality management Via Village, een campus vol inspiratie waar ook Via Hotel en Via 42, een tweede kantoorgebouw dat in 2020 opent, onderdeel van uitmaakt. Via/Work heeft 126 werkplekken verdeeld over 35 afsluitbare full-serviced kantoren met twee, vier of zes bureaus. Daarnaast zijn er 42 vaste en twintig flexplekken. Meubels, services, schoonmaak, supersnel glasvezelinternet, gebruik van de pantry en lounge zijn inbegrepen. Ook zijn er vijf vergaderzalen en een theater te huur. Via/Work is gemakkelijk bereikbaar met de metro en ligt op tien metrominuten van Amsterdam centrum. Daarnaast is  Via/Work vlakbij de snelweg en er zijn 170 parkeerplaatsen. Via/Work is 24/7 open.

Website: Via/Work Diemen-Zuid 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.