Verjaardagskaart-koekjes; inspiratie uit de bakkerswereld

7-10-2015

  • www.biscuiteers.com
  • www.biscuiteers.com
  • www.biscuiteers.com
  • www.biscuiteers.com
  • www.biscuiteers.com

De bakkerij Biscuiteers in Londen maakt verjaardagskaart-koekjes. Dat is weer eens wat anders dan het sturen van een gewone kaart of een bos bloemen.

Naast het normale assortiment dat de meeste bakkers hebben, hebben de Biscuiteers hun assortiment uitgebreid met blikken koekjes die gericht zijn op een speciaal evenement en verjaardagskaarten gemaakt van koekjes. Naast de standaard ‘koekjeskaarten’, kun je sommige verjaardagskaarten ook nog personaliseren met bijvoorbeeld een naam of er een kleine tekst op laten zetten. De bakkerij Biscuiteers zit op 2 locaties in Londen, en verzendt de koekjes wereldwijd.

Inspiratie uit de bakkerswereld voor de horeca

Recent schreven we al over leuke initiatieven om aandacht te geven aan iemands verjaardag, zoals het aanbieden van een taart van de beroemde Magnolia Bakery door het Refinery Hotel in New York. Door iets speciaals te verzinnen, zoals bijvoorbeeld een aparte en feestelijke ‘eetbare’ uitnodiging om te komen dineren of lunchen voor je verjaardag, verwen je je gasten! En als je dat dan doet, zorg dan dat je doelgroep weet wat je doet! We schreven al eerder dat het inzetten van lokale bloggers of vloggers goed kan werken. Check deze video van Tanya Burr maar eens, zij is een bekende vlogster die vooral veel meiden van 16+ aanspreekt. In een ruim 13 minuten durende video laat zij al haar verjaardagscadeautjes zien met op het eind een verjaardagskaart van Bisquits. Tot vandaag hebben al ruim 873.000 volgers van haar videokanaal, dit gezien. En daar kan geen advertentie tegen op!

Website: Biscuiteers

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.