Zo kun je gasten ook verrassen

22-9-2015

  • Surprise via FreepikSurprise via Freepik from Flaticon.com

Het Refinery hotel in New York City feliciteert gasten die hun verjaardag in het hotel vieren op een bijzondere manier: zij krijgen een gepersonaliseerde verjaardagstaart ontworpen door Magnolia Bakery.

Alle vrouwen die graag ‘Sex and the City’ keken, kennen de Magnolia Bakery met zijn fantastische cupcakes, koekjes en mooie winkels. En als je ooit een Magnolia Bakery hebt bezocht dan is de kans groot dat je een tijdje in de rij hebt moeten staan. Althans dat overkwam mij met mijn dochters. Een geweldige manier toch om een vrouw te feliciteren, een nachtje New York in een geweldig hotel en een taart van Magnolia Bakery om het helemaal af te maken? The Refinery hotel weet hoe ze hun gasten moeten verrassen!

Inspiratie: Zo kun je gasten ook verrassen

Wat is een echt aantrekkelijk en speciaal product uit de omgeving van je restaurant of hotel? En dan bedoel ik niet een potje jam of een doosje chocolade, maar iets echt bijzonders dat het vieren van een verjaardag in je hotel of restaurant bijna een must maakt voor een speciale groep gasten. Ik heb bijvoorbeeld een keer mijn verjaardag in restaurant La Coupole in Parijs gevierd, omdat de obers hier worden geselecteerd op hun baritons, en a capella ‘happy birthday’ voor je zingen! En vergis je niet: elke avond en lunch zijn er wel mensen die hun verjaardag hier vieren. Als je een gastvrij gebaar hebt bedacht voor de jarige, vergeet dan niet dit de toekomstige gasten ook te laten weten!

The Refinery Hotel

The Refinery Hotel is gevestigd in New York City’s Garment District. De Refinery hotel werd in 1912 ook gebruikt als high-end theesalon maar is nu een modern hotel met loft-achtige kamers en een industrieel-chique design. Check hun website voor een look en feel van dit high-end hotel. Zij bloggen ook gemiddeld één keer per week en maken op een verfrissende manier gebruik van social media. Leuk om eens door heen te scrollen ter inspiratie voor een hotelier!

Magnolia Bakery

Deze bekende bakkerij is in 1996 gestart in New York City’s West Village. Magnolia Bakery staat bekend om zijn klassieke Amerikaanse gebakjes, vintage inrichting en warme, uitnodigende sfeer. Tegenwoordig heeft Magnolia Bakery onder andere vestigingen in Los Angeles, Chicago, Mexico City, Tokyo, Moscow City, Dubai, Abu Dhabi, Beiroet, Koeweit en Doha. Ze franchisen het concept wereldwijd. ^Marjolein van Spronsen

Bron: Luxury Travel Advisor

Website: The Refinery hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.