Vergina Premium Lager | Nu ook in Nederland verkrijgbaar

17-5-2019

  • Vergina BierVergina Bier

Macedonian Thrace Brewery (MTB) introduceert haar Vergina premium bier op de Nederlandse markt. Hiermee is Nederland het 13e land waar het Griekse bier verkrijgbaar is. De import en distributie wordt verzorgd door Greek Foodtales in Utrecht. Vergina bier is inmiddels verkrijgbaar bij de GEPU groothandel in Utrecht. Morgen, op vrijdag 17 mei vindt de feestelijke introductie feest plaats in het Tobacco Theater, in Amsterdam.

Vergina Premium Lager

Demetri Politopoulos, MTB’s director of Business Development: “De uitrol van Vergina in Nederland is de logische volgende stap in onze Europese expansiestrategie. De Nederlandse biermarkt kenmerkt zich door dynamiek en innovatie en we zijn ervan overtuigd dat de veeleisende Nederlandse consument die kwaliteit en variatie eisen tegen een concurrerende prijs – met name in de leeftijdscategorie van 25 tot 35 – ons premium gebrouwen bier zullen omarmen.”

Vergina is het premium biermerk van het familiebedrijf MTB dat in Griekenland bekend staat om zijn internationaal geprezen ambachtelijke bieren, het gebruik van hoogwaardige lokale ingrediënten en zijn innovatieve contractuele landbouwprogramma’s. Michael en Demetri Politopoulos keerden in 1996 terug vanuit New York naar Griekenland om MTB op te richten.

 

 

Website: Vergina Bier 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.