Ven Amsterdam: een nieuwe wereld

25-3-2016

In Amsterdam wordt momenteel gewerkt aan nieuw mega project. Het oude KPN hoofdgebouw bij Amsterdam Sloterdijk wordt namelijk een plek waar zakendoen, overnachten en ontspanning samenkomen. Ven Amsterdam moet in 2017 klaar zijn en de verwachtingen zijn enorm.

Mogelijkheden bij Ven Amsterdam

Wanneer je de website opent zie je direct waar het om draait bij Ven Amsterdam: verandering. Niet zomaar een standaard evenementen locatie of hotel. Nee, het wordt ‘een unieke plek waar het verleden kruist met de toekomst, waar werken en ontspanning samenkomen en waar kansen en mogelijkheden dichtbij elkaar liggen.’

Het 42.000 vierkante meter grote gebouw wordt een 24/7 geopende ‘belevingswereld’ met o.a. het Park Inn by Radisson hotel, B-Apart hotels, winkels, een spa en fitness, juicebar, een rooftopbar en restaurant en een groot casino. Er zijn nog steeds plekken beschikbaar binnen het gebouw waar je zelf kunt ondernemen. Tali Bielski van Ven Amsterdam: ‘Het is nog steeds mogelijk om partner te worden van Ven Amsterdam. We hebben nog verschillende plekken vrij waaronder een aantal waarbij je het concept zelf in kunt vullen. Wij staan altijd open voor nieuwe concepten, sponsormogelijkheden en ideeën voor een mogelijk partnerschap. De grootste partner is inmiddels al bekend en zal ongeveer de helft van het gebouw in beslag nemen: Park Inn by Radisson.

Park Inn by Radisson

The Park Inn by Radisson bij Ven Amsterdam zal het nieuwste conferentie vlaggenschip worden van Carlson Rezidor Hotel Group. Met 478 kamers, 2.500 vierkante meter aan vergaderfaciliteiten en een uniek ontworpen balzaal waar 1.000 man in kunnen wordt het een unieke locatie voor bezoekers. De ligging naast station Sloterdijk maakt het hotel makkelijk bereikbaar, zeker voor Amsterdamse begrippen. Tel de overige faciliteiten daarbij op en bezoekers van evenementen hoeven het terrein in principe niet meer af.

Naast het Park Inn is er ook mogelijkheid om (tijdelijk) te wonen in het complex. Bij B-aparthotels kun je in één van de vijftig appartementen terecht voor zowel short-stay als long-stay.

Omnam Investment Group

Het gebouw zelf is in handen van de Israëlische Omnam Investment Group. Ondanks dat Ven Amsterdam nog niet geopend is, wordt er al gezocht voor nieuwe locaties in Nederland en Europa om het Ven concept verder uit te laten rollen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd en houden je graag op de hoogte van dit project!

 

Bron: Ven Amsterdam

Website: Ven Amsterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.