Veggie Pepperoni Perfection | New York Pizza introduceert pizza met vegetarische pepperoni

10-3-2020

  • Veggie Pepperoni Perfection by New York Pizza
  • New York Pizza

New York Pizza komt met een primeur in Nederland: vegetarische pepperoni. De meest populaire pizza, pizza met pepperoni, is nu ook als vegetarische variant te bestellen en los als vegan samen te stellen. Onweerstaanbaar, óók voor meatlovers.

Ben jij vegetariër of flexitariër? Bij New York Pizza kun je nu dus ook een vegetarische pizza pepperoni bestellen. Wij zijn benieuwd hoe deze smaakt!

Een keertje geen vlees maar vegetarische pepperoni

De lekkerste primeur van 2020 kon niet uitblijven: mensen kiezen steeds vaker voor een keertje geen vlees. Dat dit niet ten koste hoeft te gaan van de smaak en bite kan iedereen die ooit al eens een vegan of vegetarische pizza bij New York Pizza heeft besteld beamen. New York Pizza doet er nu nog een schepje bovenop met een pizza met mozzarella, champignons en vegan pepperoni, genaamd de Veggie Pepperoni Perfection. Volgens New York Pizza een damn tasty alternatief voor de beroemde vleespizza’s!

De vegetarische pepperoni is gemaakt op basis van soja en zonnebloemolie. Het doel van Directeur Philippe Vorst? Inspelen op de groeiende trend van vegetarisch en veganistisch eten: “Nadat wij 2 jaar geleden de eerste keten met vegan pizza’s waren, hebben wij een enorme groei in dit segment gezien. We zien mensen dan ook steeds bewuster bezig zijn met eten. Hoe kunnen wij deze mensen dan beter bedienen dan door ons icoon in een vegetarische variant aan te bieden.”

Ook vegan variant | Veggie Pepperonie Perfection met vegan kaas en/of bloemkoolbodem

Niet alleen flexitariërs en vegetariërs kunnen vanaf deze week hun tanden in de Veggie Pepperoni zetten, ook veganisten hebben er een nieuwe favoriete pizza bij. Door te kiezen voor vegan kaas in plaats van mozzarella maak je de pizza volledig plantaardig. Behoefte aan nog een extra dosis groente? Laat je Veggie Pepperoni beleggen op een bloemkoolbodem! Jij bepaalt, want niks is lekkerder dan je eigen pizza.

Nationale Week Zonder Vlees | Hete kip pizza en East Side Shoarma pizza zonder vlees

Speciaal voor de derde editie van de Nationale Week Zonder Vlees, van 9 t/m 15 maart, introduceert New York Pizza nóg twee vegetarische pizza’s. Net als de Veggie Pepperoni zijn de Hete Kip pizza en de East Side Shoarma pizza gebaseerd op onverwoestbare New York Pizza-klassiekers, maar dan met ‘kip’ van de Vegetarische Slager. Proberen is geloven – en ook voor deze twee nieuwelingen geldt dat je de mozzarella kunt inruilen voor vegan kaas. Hiermee maak je de pizza volledig vegan.

Speciale aanbieding | Go Veggie als is het maar voor één dag

New York Pizza viert de introductie van de uitbreiding van het vega-aanbod met een speciale aanbieding: je krijgt je 2e pizzza voor €2. Daarnaast mag je op alle veggie pizza’s de bloemkoolbodem (37% bloemkool, minder calorieën) gratis proberen. Go veggie, al is het maar voor één dag.

Website: New York Pizza

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.