Vegan Junk Food Bar | Walhalla voor de vegetariër

13-9-2017

De Vegan Junk Food Bar is een walhalla voor de vegetariër. Zoals de naam al doet vermoeden kom je hier voor een goeie vegetarische snack. Het menu uit vega-burgers, sandwiches, friet en als dessert kan Professor Grunschnabel dan niet ontbreken met zijn gluten- en sojavrije ijs. De Vegan Junk Food Bar is gevestigd in Oud-West in Amsterdam, de laatste voorbereidingen worden nu getroffen om daar een tweede locatie aan toe te voegen. Deze vestiging zal open gaan op het Marie Heinekenplein in de Pijp.

Vegan Junk Food Bar

Het gaat dus goed met de zaak die als doel heeft ‘het stoffige imago van het veganisme hipper te maken’, nog geen half jaar na de opening van de eerste Vegan Junk Food Bar gaat de volgende alweer open. Niet geheel op dezelfde manier, wel met dezelfde gedachtegang. De locatie in de Pijp is namelijk vele malen groter, dit geeft ruimte om de kaart uit te breiden met onder meer cocktails, gin-tonics, bieren en koffiesoorten, zo lezen we op de website van Entree Magazine. Uiteraard houden de klassiekers burgers ‘gewoon’ hun plek op de menukaart en worden de gerechten, interieur en drankjes zo gepresenteerd dat ze perfect zijn voor Instagram (dit zien we steeds vaker terug, zie hier nog meer Instagrammable food & drinks).

Niet alleen de opening van de nieuwe vestiging zal spanning opleveren, ze zijn namelijk ook genomineerd als Beste Nieuwkomer bij de Vegan Awards. Kortom, drukke maar leuke weken en wij wensen ze veel succes!

Website: Vegan Food

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.