De Valentijnsdagverrassing van Foodora | Eetbare boeketten

6-2-2018

We weten allemaal dat eten en romantiek samengaan, de meeste geliefden genieten op Valentijnsdag van een intiem diner of geven hun partners hartvormige bonbons en bloemen. De bezorgservice Foodora bezorgt op Valentijnsdag eetbare boeketten in drie steden in Canada, Toronto, Montreal en Vancouver.

De Valentijnsdag eetbare boeketten van Foodora

Valentijnsdag 2018, wil foodora, de on-demand service voor het bezorgen van maaltijden, dat de inwoners van Toronto, Vancouver en Montreal met hun geliefden praten via de maag, door ze food boeketten aan te bieden. Voor een ‘limited time only’ gaat foodora twee nieuwe eetbare boeketten toevoegen aan het menu in samenwerking met Bacon Nation en Fancy Frank’s in Toronto. In Vancouver zullen ze het ‘Shape of my Heart’ boeket bezorgen van Bon Macaron Patisserie en een ‘Fowl Play’ boeket van JUKE Fried Chicken. En in Montreal het ‘For the love of Puffs’ boeket van Mr. Puffs Plateau en het ‘Soya into You’ boeket van Club Soya. Hierdoor kunnen de foodies van deze Canadese steden hun geliefden verwennen met een eetbaar hartig of zoet boeket. Vanaf maandag 12 februari kunnen deze eetbare boeketten gereserveerd worden via de foodora-app en op de website. “Het is een eeuwenoud gezegde dat de weg naar iemands hart door hun maag gaat en bij foodora, zijn we het daar volledig mee eens,” zei David Albert, foodora Canada’s managing director. “Dit jaar wilden we foodies een nieuwe manier geven om hun liefde te tonen en hoe kan dat beter dan door op Valentijnsdag je geliefde een heerlijke en unieke traktatie te geven?”

Fancy Frank’s ‘I Adough You’ boeket is gemaakt met vanille geglazuurde mini-donuts, gegarneerd met kaneelsnoepjes in de vorm van hartjes en met het ‘BAE-con’ -boeket van Bacon Nation bied je je geliefde deze Valentijnsdag een hartig boeket. Om de romantiek te verhogen wordt elke bestelling vergezeld door een speciale Valentijnsdag-kaart waarop je een boodschap voor je geliefde kunt zetten.

Foodora organiseert ook een #foodoraVDay Instagram-wedstrijd waarmee je een ​​foodora-tegoedbon van $ 50 kunt winnen. Deelnemers moeten een foto uploaden van hun limited edition Valentijnsdagtraktatie met de tag #foodoraVDay tussen 14 februari en 19 februari 2018. Winnaars worden op 19 februari via Instagram bekendgemaakt.

Canadezen uit deze drie steden kunnen hun Valentijnsdagboeketten van foodora vooraf bestellen op 12 en 13 februari op de bijbehorende restaurantpartnerpagina’s via de iOS- of Android-apps van foodora, of via de website. De eetbare boeketten kunnen ook worden besteld voor levering of afhalen op 14 februari zolang, de voorraad strekt. De eetbare boeketten worden exclusief voor foodora gemaakt.

Inspiratie

Leuk idee van foodora Canada! Inspiratie voor foodora in Nederland? Wat betreft de eetbare boeketten, hiervan kwamen we in 2016 de bloemen bakkerij ‘Baked Bouquet’ tegen, zij maken eetbare cupcake boeketten. En in 2013 hebben we Edible Arrangements gespot, zij verkopen boeketten gemaakt van vers fruit die ondertussen worden gecombineerd met cupcakes en andere traktaties.

Bron: Foodora

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.