Baked Bouquet | Bloemen bakkerij

26-10-2016

Bloemen bakkerij ‘Baked Bouquet’ maakt eetbare cupcake boeketten. Ondanks dat we weten dat de cupcake trends inmiddels wel ten einde is, werden we toch enthousiast toen we een aantal foto’s zagen van de boeketten van Baked Bouquet. Inspiratie voor cateringbedrijven: zet de cupcake boeketten neer op dessertbuffetten!  

Bloemen bakkerij

Sinds het moment dat de cupcake trendy werd hebben we al aantal boeketten gezien die gemaakt waren van cupcakes, geen enkele daarvan kan echter tippen aan de boeketten van Baked Bouquet. Check hun instagram account maar eens om te zien hoe ongelooflijk goed hun boeketten eruit zien! Baked Bouquet is te vinden in Verona, New Jersey. Een leuke gimmick op hun Facebook: vind het boeketje van cupcakes in de foto vol met echte bloemen. Wij hebben ze niet kunnen vinden maar misschien jij wel!

Inspiratie

Zoals we al zeiden, Baked Bouquet kan ervoor zorgen dat je dessert buffet er nog beter uit komt te zien. En wat is er nou leuker dan als gast in een restaurant een klein gebakken cupcake in de vorm van een roos te krijgen?

Website: Baked Bouquet

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.