Valentijnsdag in een restaurant

20-1-2015

De jaarlijkse dag van de liefdesverklaringen komt er weer aan. Het blijft een spannende dag, vooral voor vrijgezellen. Omdat Valentijnsdag dit jaar op een zaterdag valt, biedt het legio kansen voor de horeca. Er zullen veel mensen Valentijnsdag in een restaurant genieten. Zowel voor de romantische avondjes uit eten als een tegenhanger voor de vrijgezelle levensgenieters.

Valentijnsdag in Amerika

Vorig jaar viel Valentijnsdag op een vrijdag en omdat veel restaurants in Amerika al volgeboekt waren heeft Wieden + Kennedy in New York een social media campagne bedacht in opdracht van Heineken. Door #DateInABox te gebruiken als hashtag op Twitter konden vrouwen een liefdesverklaring uitlokken bij hun (bijna) vriendjes. Deze mannen moesten dan met de billen bloot door de dame in kwestie de liefde te verklaren op Instagram. Met de hashtag #DateInABox maakten ze kans op een verrassingsdate voor twee.

Valentijnsdag in een restaurant en andere horeca

De afgelopen jaren hebben we al meer inspirerende voorbeelden voor Valentijnsdag in een restaurant en in de horeca / leisure verzameld. Zo kun je een romantisch eitje koken, geef je de ultieme aandacht  door je telefoon uit te zetten, loop een hardloopwedstrijd samen met je liefje  of deel je een gigantisch dessert.

Bekijk tien leuke ideeën voor Valentijnsdag in een restaurant.

 

Bron: Adweek

Website: www.twitter.com/Heineken_US

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.