Tien leuke Valentijnsideeen voor de horeca

4-2-2014

  • valentijnsweekend

In 2014, 2015 en 2016 valt Valentijnsdag in het weekend. Dus alle ideeën die je al hebt om je gasten in deze Valentijnsweekenden extra te verwennen kun je, eventueel in variaties, 3 maal gebruiken! Wij hebben 10 leuke suggesties voor je op een rijtje gezet.

1. Laat een humorvolle of liefdevolle kaart drukken, zodat degene die bij u boekt de kaart kan versturen naar zijn of haar Valentijn.

2. Als hotel kunt u natuurlijk ook arrangementen maken met diner en verblijf. Dan kun je een blijvende herinnering meegeven naar huis zoals een kussensloop met daarop de tekst; ‘My love surprised me at Valentine’s Day 2014 with a romantic stay at…… ‘ Wie weet hoe vaak je gast nog wordt herinnerd aan die nacht en je naam weer ziet!

3. In Amerika is er bij elk zichzelf respecterend feest een stukje wand waarop het logo van het bedrijf of de naam van het feest staat. Bij de entree worden alle gasten gefotografeerd. Waarom niet zo’n muur met daarop de tekst ‘Love is, celebrating Valentine’s Day 2014′ en uw logo.

4. In Amsterdam bij Wed and Walk kun je trouwen en binnen een dag weer scheiden als ‘oefening’. Werk samen met een bruidszaak en geef gasten de mogelijkheid om te oefenen met bijvoorbeeld trouwfoto’s maken tijdens het Valentijnsfeest in jouw bedrijf.

5. Samen een hamburger gaan eten is nou niet echt romantisch…. Maar als je alleen in het Valentijns weekend hartvormige hamburgers serveert wordt het al iets romantischer!

6. Natuurlijk serveert elke barista in dit weekend latte art! Een hartje in de koffie is een goed begin. Het is ook mogelijk om een foto op een kop koffie te ‘printen’ zoals Let’s Caffe in 2013 liet zien. Natuurlijk een prachtig klein gebaar om iemand een koffie aan te bieden met een romantische tekst en/of een eigen foto!

7. Als hotel kun je in het Valentijnsarrangement een late check-out aanbieden. Dit simpele voorbeeld is te combineren met een romantisch ontbijt op bed. In het verleden hebben wij dit voorbeeld geplaatst.

8. Op websites zoals thefancy.com en pinterest.com vind je oneindig veel ideeën voor Valentijnsdag. Een voorbeeld voor het ontbijt een rode smoothie serveren in een mini melkflesje en hier een hartje aan hangen. Of een gebakken eitje in de vorm van een hartje.

9. Op de website van I amsterdam kun je een lijst vinden van leuke suggesties voor Valentijnsdag in Amsterdam. Waarom niet samen met een winkeliersvereniging, collega’s of eventueel de gemeente een poging doen om op zaterdag 14 febuari 2015 de meest bijzondere arrangementen voor Valentijnsdag aan te bieden? Wij willen wel inspireren en alle ideeën die we al hebben gezien presenteren.

10. Samen genieten, samen iets beleven, daar draait het om op 14 februari. Maak het dessert voor 2 personen of maak een meter desserts voor 2 personen.

Lees voor meer inspiratie ook een andere artikel over Valentijnsdag

 

Website: Spronsen.com

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.