Vakantie aan nieuw Rotterdams strandje bij de Maaskantine

10-6-2021

  • De Maaskantine Rotterdam - credits Lieke van der Wel
  • De Maaskantine Rotterdam - credits Lieke van der Wel
  • De Maaskantine Rotterdam - credits Lieke van der Wel

Deze zomer is het niet meer nodig om de Randstad te verlaten om neer te strijken op een lekker strand aan uitgestrekte wateren. In Rotterdam is sinds deze maand een nieuw summerproof buitenrestaurant aan de waterkant te vinden: de Maaskantine. De combinatie van een beachclub met BBQ en cocktails en het bruisende stadsleven, zorgt voor een ongedwongen vakantiegevoel. De Maaskantine is dé plek waar langverwachte zomerse ontmoetingen met je stadsvrienden plaatsvinden.

De Maaskantine is zeker voor Rotterdammers en hun bezoekers een perfecte plek om heen te gaan om dat zomervakantie gevoel te creëren. Want wie houdt nou niet van cocktails drinken op het strand, al helemaal als je dit dichtbij huis kunt doen!

Leestijd: 1 minuut

Good times & tan lines: vakantie in eigen stad bij de Maaskantie

De Maaskantine opende vorig jaar oktober, middenin in de coronacrisis, haar deuren. De Rotterdamse ondernemer en eigenaar Ruben Venema vertelt: ‘’Een horecazaak openen tijdens een pandemie was een risico. Toch hebben we leven geblazen in een vrij onontdekt stuk Rotterdam. Nu de zomer nadert, merk je dat iedereen weer toe is aan nieuwe belevenissen, spontaniteit en zon. Naast het uitzicht op de skyline kunnen gasten op de vijftig strandbedjes op het stadsstrand vertoeven. Via een QR-code bestel je eenvoudig je eten en drinken en je zoekt de schaduw op achter onze zonneschermen en parasols.’’

Evenementen

De kleurrijke summerproof plek aan de waterkant is volgens de Rotterdamse ondernemer en eigenaar Ruben Venema pas écht compleet met food – en muziekevenementen, zwoele zomeravonden en sportieve activiteiten. Zo toont De Maaskantine 15, 16 en 17 juli beach classics in samenwerking met het filmplatform Roffa Mon Amour. Zelfs een volleybaltoernooi mag niet aan het seizoen ontbreken. Venema heeft de ambitie om De Maaskantine nog verder uit te breiden met een dakterras en drive-in bioscoop. Ook voor een borrel, feest of trouwerij ben je bij De Maaskantine aan het juiste adres.

Website: de Maaskantine

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.