Urban bistro BY AMI nu in Rotterdam en Den Haag

6-11-2023

  • BY AMI The HagueBY AMI The Hague
  • BY AMI The HagueBY AMI The Hague
  • BY AMI The HagueBY AMI The Hague
  • BY AMI The HagueBY AMI The Hague
  • BY AMI The HagueBY AMI The Hague
  • BY AMI The HagueBY AMI The Hague
  • BY AMI The Hague - Instagrammable detailsBY AMI The Hague - Instagrammable details
  • BY AMI The Hague - spectacular tablesBY AMI The Hague - spectacular tables

In Den Haag op de Prinsesstraat 5A is de tweede vestiging van BY AMI geopend. By AMI is een moderne urban bistro met Internationale allure met een eerste vestiging op de Wilhelminapier in Rotterdam. In beide zaken kun je genieten van een unieke moderne inrichting, een zeer instagrammable interieur, en hun internationale keuken met veel duurzame producten.

Leestijd: 1 minuut

Kleurrijk, Instagrammable interieur | Good vibes only

Eén van de eigenaren, Ahmed Baglari over zijn urban bistro: “Ik wil werken met kwaliteitsproducten die mooie #instagrammable gerechten opleveren. Net even anders dan anders. Ieder bord moet een foto op sociale media waard zijn. Duurzaamheid samen met maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO) zodat het restaurant bijdraagt aan een beter milieu zonder af te doen aan de kosten of de kwaliteit.”

Zoals de eigenaren zelf aangeven: Good vibes only! Foto’s van jezelf in het bijzonder kleurrijke interieur van het concept van BY AMI zijn zeker de moeite waard om op Instagram te plaatsen! Je kijkt je ogen uit en zult zelf ook op de foto willen voor één van de InstaWalls van Jeroen van der Wier. Daarnaast hebben ze spectaculaire tafels en de toiletten in Den Haag zijn wel heel bijzonder, zoals ze op de deur aangeven: ‘The smoke is safe’.

Eten bij BY AMI

BY AMI wil zo duurzaam mogelijk werken, ze werken niet met gas, maar een Big Green Egg. Papieren rietjes, fairtrade koffie en chocolade, bio wijnen die ook nog eens vegan zijn, kortom: eerlijke en verantwoorde top producten. Het menu is een internationale “Fusion” kaart met verrassende smaakcombinaties waar diverse streken en landen samenkomen. Met gerechten zoals  ‘chicken with injection of avocado’, ‘Kara Age lollipop’, watermeloen feta kaas salade, buffalo bloemkool wings en nog veel meer instagrammable gerechten. Verder hebben ze ook ‘shared dining’, high cocktails, high gin, high tea en kun je er in de avond ook terecht voor een borrel of een drankje. Overdag serveren ze kleurrijke matcha koffie’s.

We schreven over meer concepten in Den Haag

Website: BY AMI

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.