Unieke culinaire theatershows bij restaurant Da Vinci in Maasbracht

26-5-2020

  • Culinaire theatershows bij restaurant Da Vinci in Maasbracht
  • Culinaire theatershows bij restaurant Da Vinci van Margo Reuten en Petro Kools
  • Culinaire theatershows van o.a. pianist Rob Mennen bij restaurant Da Vinci
  • Culinaire theatershows van o.a. zangeres Suzan Seegers bij restaurant Da Vinci

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenaren Margo Reuten en Petro Kools niet alleen hun gasten een bijzondere avond, maar geven ze beide kunstenaars ook een platform en een steuntje in de rug omdat zij wegens de coronacrisis nauwelijks meer in theaters en bij grote evenementen kunnen optreden.

Weer een mooi voorbeeld van samenwerken, dit keer door twee sectoren die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis. Wij kunnen ons voorstellen dat er meer van dit soort samenwerkingsvormen tussen deze twee sectoren te bedenken zijn. Vooral op pleinen!

Culinaire theatershows om de heropening restaurant Da Vinci te vieren

Met twee bijzondere culinaire theatershows in juni 2020 vieren SVH Meesterkok Margo Reuten en SVH Meestergastheer Petro Kools de heropening van hun restaurant Da Vinci per 1 juni na de verplichte sluiting door de coronacrisis.

Petro Kools: ”We zijn heel blij dat we vanaf 1 juni weer open mogen en weer gasten in de watten mogen leggen. Dat hebben we de sinds de verplichte sluiting per 15 maart enorm gemist. Om dat te vieren hebben we op 8 en 22 juni een uniek optreden georganiseerd met zangeres Suus Seegers en pianist Rob Mennen. Ook zij konden de afgelopen maanden niet doen waar hun hart ligt en zij moeten nog langer wachten met optreden voor grotere groepen. In ons restaurant geven we ze daarom een podium voor maximaal 30 gasten. Ons restaurant is met drie open verdiepingen groot genoeg om veilig te eten en te genieten van het mini-concert van Suus en Rob. Gasten kunnen rekenen op een mooie avond culinair genieten met een vleugje theater. Zo halen we het theaterbezoek, dat nu nauwelijks nog mogelijk is, een beetje naar de gast toe.”

Programma

Petro Kools: ”We ontvangen de gasten om 18.00 uur met een mooi glas Moët & Chandon Réserve Impériale champagne, aperitiefhapjes en amuses. Na het hoofdgerecht treden Suus en Rob een half uur op met hun culinaire theatershow en daarna sluiten we af met naar keuze dessert of kaas en met koffie of thee met wat lekkers erbij.”

Multitalenten

De enige vrouwelijke Meesterkok van Nederland met een Michelinster Margo Reuten en haar partner Petro Kools kennen Suus en Rob al jaren. Petro kools: “Suus en Rob dragen Da Vinci een warm hart toe en ze treden afzonderlijk van elkaar vaker op in Da Vinci, bijvoorbeeld tijdens het aspergeweekend dat we jaarlijks samen met Navenant Magazine organiseren. Suus is een vrouw met een grote stem die de harten raakt. Ze speelt in musicals en opera’s, staat met haar liedjesshows in theaters en bracht een cd uit met zelfgeschreven liedjes in samenwerking met zanger en schrijver Gé Reinders. Daarnaast heeft ze ook nog eens komisch talent.

Dat laatste geldt ook voor pianist en begeleider Rob Mennen, die samenwerkt met zangers als Ernst Daniël Smid, Dyanne Sleijpen en natuurlijk Suus. Hij speelde in Australische en Nederlandse theaters als vaste pianist en orkestleider van Mirusia, de Australische sopraan van André Rieu. En hij is te zien in theaters als pianist en tegenspeler van Sanne Gloria Verboom in de voorstelling ‘Yes we can’t’. Beide zijn echte multitalenten.”

Informatie en reserveren

Het arrangement op 8 en 22 juni kost € 135,- per persoon inclusief een half uur durend optreden, een driegangendiner, aperitiefhapjes, amuse, een glas champagne Moet & Chandon Réserve Impériale, mineraalwater en koffie of thee met friandises. Overige dranken zoals wijnen bij de maaltijd zijn exclusief. Meer informatie is te vinden op de website van restaurant Da Vinci waarop je ook reserveren. Natuurlijk kan dit ook per telefoon 0475 – 46 59 79 of mail info@restaurantdavinci.nl.

 

Website: Restaurant Da Vinci

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.