TWISTAILS® | Zelf makkelijk cocktails maken thuis

18-12-2020

  • Twistails Shots
  • Twistails Mojito
  • Twistails Rum Punch
  • Twistails Strawberry Daiquiry
  • Twistails Shots

’s Werelds meest bekroonde Rum, kondigt vandaag de lancering aan van TWISTAILS®-cocktailpods. Dé oplossing om elke keer weer een perfecte cocktail te schenken, waardoor de drinkervaring thuis naar een hoger niveau wordt getild en cocktailliefhebbers de rol van een professionele barman voor 3 cocktails kunnen innemen, gewoon thuis. 

Drie TWISTAILS® varianten 

TWISTAILS® lanceert drie heerlijke klassieke BACARDÍ ® rumcocktails met de kenmerkende rum Carta Blanca: BACARDÍ® Mojito, BACARDÍ® Strawberry Daiquiri en BACARDÍ® Rum Punch, die perfect zijn voor elk seizoen. 

TWISTAILS® is ontworpen om je favoriete cocktails te maken vanuit het comfort van je eigen huis. Voeg water en ijs toe aan de TWISTAILS® shaker, bevestig de strainer (cocktailzeef) en de cocktailpod met je favoriete cocktail en draai. Goed schudden/shaken, et-voila – je geliefde cocktail is klaar in slechts enkele seconden. Bekijk in deze video hoe je deze cocktails maakt! 

Innovatief design 

De cocktailpods maken gebruik van een innovatieve dubbele kamer die elke keer weer een frisse cocktailervaring bezorgt. Voor de finishing touch, voeg je favoriete garnering toe om de perfecte cocktailervaring te creëren. De pods zijn gevuld met BACARDÍ® rum en natuurlijke smaken zodat je  kunt genieten van heerlijke cocktails voor talloze gelegenheden, van borrels thuis tot tuinfeesten, BBQ’s of picknicks. Zowel de cocktailpods als de verpakking zijn recyclebaar. 

“Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar gemak en home-entertainment-oplossingen, vroegen wij ons af hoe BACARDÍ® zijn expertise als een van ’s werelds top drankproducenten kon gebruiken om een product te creëren dat dit gat zou opvullen; en zo is TWISTAILS® geboren”, zegt Ankush Manchanda, Digital & Ecommerce Director voor Bacardi. “Met de lancering van TWISTAILS® wilden we een oplossing bieden die mensen laat zien dat je geen uitgebreide set-up of talloze ingrediënten nodig hebt om thuis cocktails te maken – het kan zo makkelijk zijn als een twist en een shake!” 

TWISTAILS® is verkrijgbaar online op drinksplease.nl en bij Gall & Gall op de Dam, Slijterij De Zeeland, Library Of Spirits en Slijterij Groningen. Het startpakket bestaat uit de TWISTAILS® shaker (roestvrijstaal), een strainer en 6 pods (2 van elke cocktail). Ook is het mogelijk om daarna alleen 6 pods aan te schaffen als een soort navulverpakking. 

Website: TWISTAILS®

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.