Turning The Tables | Digitale discussies met insiders uit de gastvrijheidsindustrie

4-6-2020

  • Turning The Tables by Fine Dining Lovers

Als reactie op de grootste crisis ooit in de restaurantindustrie heeft Fine Dining Lovers, het wereldwijde gastronomische platform van S.Pellegrino en Acqua Panna, enkelen van de meest uitgesproken stemmen van de wereldwijde horeca bijeengebracht om de impact van de Covid-19 pandemie te bespreken. Zij doen dit in ‘Turning The Tables: Digital Discussions with Industry Insiders’. De inspiratie werd uitgezonden op 26 mei en bestaat uit vier presentaties, twee debatten en meer dan tien korte videosoundbites van meer dan 25 personen werkzaam in de wereldwijde horeca, die interessant zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in restaurants, zowel voor consumenten als voor degenen die werkzaam zijn in restaurants. In deze video’s presenteerden ze ook de resultaten van de ‘Fine Dining Lovers Global Coronavirus Restaurant Survey’. Alle video’s kunnen hier worden bekeken zonder registratie en de inhoud zal worden aangepast aan de situatie. Benieuwd wie hun inzichten deelt?

Wij bekijken de website van ‘Fine Dining Lovers’ al wekelijks omdat ze interessante inzichten in de culinaire scene delen. We linken zelfs vaak naar hun inspiratie in onze ‘Trends in het kort’.

Turning The Tables by Fine Dining Lovers

In elke video bespreekt een chef of een bekende in de gastvrijheidsindustrie hoe de impact van de Covid-19 haar of hem heeft beïnvloed en hoe ze hebben gereageerd. De inzichten en inspiratie uit deze video’s zijn ontstaan door het delen van ervaringen en ideeën tussen bijvoorbeeld de eigenaar van een gemeenschapscafé Jo Harris tot en met Michelin-sterren chefs Massimo Bottura en Ana Roš, analistenprofessor Vaughn Tan en Matteo Figura, vertegenwoordigers van Basque Culinary Center en de James Beard Foundation en nog veel meer anderen. Zo interviewen ze ook Grant Achatz (chef met drie Michelin-sterren uit Chicago), Mitsuharu Tsumura uit Maido (Peru), Nick Kokonas mede eigenaar van Alinea en Tock (VS), Amanda Cohen van Dirt Candy (VS), Rodrigo Oliveira uit Mocotó (Brazilië), Mitch Lienhard, chef met drie Michelin-sterren (VS), Mark Moriarty (chef met twee Michelin-sterren uit Dublin), Vaughn Tan van de London School of Management, Nidal Barake (eigenaar van voedselagentschap Gluttonomy in de VS) en Matteo Figura food services director bij het marktonderzoeksbureau NPD (Italië).

In ‘Turning The Tables’ worden ook de resultaten van de ‘Fine Dining Lovers Global Coronavirus Restaurant Survey’ besproken. Deze enquête werd in mei uitgevoerd in samenwerking met Gronda.eu, die de enquête verspreidde onder hun netwerk van chef-koks. De enquête geeft inzicht in consumenten en werknemers in de horecasector. Het geeft ook inzichten in de gewoonten van de gasten en helpt om de impact van lockdowns op de mensen die de gastvrijheidsindustrie leiden te begrijpen.

“Dit is een uitzonderlijke kans om getuige te zijn van enkele van de meest bekende boegbeelden van onze branche terwijl zij de ongekende situatie bespreken die momenteel ons leven radicaal verandert. In de twee forumpresentaties en rondetafelgesprekken bespreken zij de uitdagingen met een frisse, optimistische kijk, met deskundige analyse en advies. Hiermee zullen zij chefs over de hele wereld inspireren om een ​​geheel nieuwe toekomst te bepalen”, aldus Ryan King van Fine Dining Lovers.

Website: Fine Dining Lovers

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.