TRIBE Amsterdam City is een design hotel voor avontuurlijke reizigers

12-5-2022

  • TRIBE Amsterdam CityTRIBE Amsterdam City
  • TRIBE Amsterdam CityTRIBE Amsterdam City
  • TRIBE Amsterdam CityTRIBE Amsterdam City
  • TRIBE Amsterdam CityTRIBE Amsterdam City
  • TRIBE Amsterdam CityTRIBE Amsterdam City
  • TRIBE Amsterdam CityTRIBE Amsterdam City
  • TRIBE Amsterdam CityTRIBE Amsterdam City

De nieuwste aanwinst van TRIBE ligt in Gare du Nord, een nieuw gebied in Amsterdam-Noord, en direct bij metrostation Noord. Het TRIBE Amsterdam City hotel ligt naast het Mercure Amsterdam North Station hotel. Het moderne en kunstzinnige interieur moet met name reizigers trekken die op zoek zijn naar de culturele underground scene van Amsterdam.

Leestijd: 2 minuten

Het design staat centraal bij TRIBE

TRIBE is een nieuw type hotel, waar design centraal staat, maar ook een hotel dat verschillende functies biedt. Het is een plek om te werken, eten, drinken, chillen en socializen; het sluit aan bij de wensen van moderne reizigers, hun eigentijdse kijk op reizen en hun verlangen naar een ongecompliceerd verblijf met de beste bedden en hoge kwaliteit amenities. TRIBE neemt afscheid van het ouderwetse, zonder in te boeten op kwaliteit en service. Het bouwt voort op een compromisloze visie om een uniek gepositioneerd, design gedreven hotel te creëren. Het is een verfrissend nieuw merk dat de status-quo uitdaagt met een nieuwe hotelervaring en bekendstaat om stijlvol ingerichte gemeenschappelijke ruimtes die een kosmopolitisch publiek aanspreken. De strakke designs worden gekenmerkt door op maat gemaakte eyecatchers en up-to-date technologie. De comfortabele social hubs zijn gebruiksvriendelijk en huiselijk.

TRIBE Amsterdam City

TRIBE Amsterdam City heeft 192 stijlvolle kamers en suites, een social hub die de hele dag open is en een koffiebar die in de avond transformeert tot cocktailbar, waar alcoholarme cocktails worden geserveerd die in samenwerking met de Franse topbartender Matthias Giroud zijn ontwikkeld. Ook kunnen gasten gebruikmaken van de volledig uitgeruste en 24/7 toegankelijke fitnessruimte. Het hotel is ontworpen door de architecten van Feix & Merlin in Londen. De kamers zijn slim ingericht met zorgvuldig geselecteerde kunst en accessoires, zijn efficiënt ingedeeld en bieden warmte, comfort en ontspanning. De social hubs zijn ruim en modern waar ronde vormen veelvuldig terugkomen.

Roos Bruyn, General Manager van TRIBE Amsterdam City: “De TRIBE-ervaring moet zorgeloos zijn met een persoonlijke benadering. Anno 2022 vraagt iedereen om een andere ervaring. Voor bijvoorbeeld zakenreizigers die laat in de avond arriveren, hebben we een snelle check-in en grab & go- kiosk met hapjes en drankjes. Voor diegene die de tijd hebben en willen socializen is er de cocktailbar en een levendige sociale hub.”

Gare du Nord

Tribe Amsterdam City is in Gare du Nord, pal naast metrostation Noord; het begin-/eindpunt van de Noord/Zuidlijn. Door deze uitstekende verbinding ligt het centrum binnen handbereik, maar ook publiekstrekkers als RAI Amsterdam. In het stadsdeel zelf is ook genoeg te beleven, zoals Eye Filmmuseum, A’dam Lookout en de NDSM-werf. Kortom, dit hotel heeft alles wat een avontuurlijke reiziger nodig heeft.

About TRIBE

Van Perth tot Parijs, de TRIBE-hotels brengen een gedurfde nieuwe energie naar locaties over de hele wereld. TRIBE, geboren in Australië in 2017 naar de visie van Mark en Melissa Peters, werd opgericht naar de wetenschap dat reizigers tegenwoordig meer dan ooit verlangen naar designhotels tegen betaalbare prijzen. Gedefinieerd door hoe mensen willen leven en reizen, richt TRIBE zich op de dingen die er echt toe doen: functionele, design gedreven hotels die gasten alles bieden wat ze nodig hebben en niets wat ze niet nodig hebben. TRIBE maakt deel uit van Ennismore, een creatief horecabedrijf met een wereldwijd collectief van ondernemende en persoonlijke merken met een hart. Ennismore is sinds 2021 een joint venture van Accor. TRIBE wil de komende vijf jaar wereldwijd 50 hotels te openen. Naast Amsterdam staan er TRIBE-openingen gepland Parijs, Londen, Bali, Phnom Penh, Boedapest, Belo Horizonte, Warschau, Manchester, Riga en Milaan.

Website: TRIBE Amsterdam City

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.