Trends in het kort | Week 43

27-10-2017

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere over een geheime koffiebar in Brooklyn waar je met een Nederlands wachtwoord naar binnen kunt en over Cédric Grolet van restaurant Le Meurice in Parijs is uitgeroepen tot de beste patissier ter wereld.

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier

Superfan Europa-Park verrast met bijzondere brief

Een leuke actie van het Duitse attractiepark Europa-Park. Daar ontving een superfan een bijzondere boodschap. Yannick Brunner (18) uit Zwitserland had aangekondigd dat hij het pretpark binnenkort voor de vijftigste keer zou gaan bezoeken. Naar aanleiding daarvan kreeg de knul een persoonlijke brief van Roland Mack, de eigenaar van Europa-Park.

MaMa Kelly Amsterdam in Olympisch Stadion opent bijna haar deuren

Vanaf 13 november 2017 opent restaurant MaMa Kelly in Amsterdam officieel haar deuren. Het restaurantconcept met de befaamde kip en kreeft van chef IJsbrant Wilbrenninck werd in 2015 met succes gelanceerd in Den Haag en breidt nu uit met een tweede vestiging in de hoofdstad. In het pand in het Olympisch Stadion wordt de laatste hand gelegd aan een spraakmakend roze interieur. ‘Pink is not a color, it’s an attitude’, aldus de eigenaar én ontwerper Rein Rambaldo, die met het interieur van de kersverse MaMa Kelly een statement wil maken.

Een geheime koffiebar in Brooklyn met een Nederlands wachtwoord

Een nieuwe speakeasy in Brooklyn. Het nieuwe hotel ‘The Baltic Huis’ opent een geheime koffiebar onder het hotel. De bar vraag om een Nederlands wachtwoord waar wij nog achter moeten komen, maar we verwachten natuurlijk wel wat voorrang als echte dutchies.

De lijst van de top 50 beste restaurants van Latijns-Amerika

Restaurant The Maido in Lima (Peru), gerund door de charismatische chef Mitsuharu Tsumara, is benoemd tot de beste restaurant van de 50 beste restaurant  Naast dit top restaurant zijn er nog 49 andere die het waard zijn om te bezoeken.

The best Pastry Chef worldwide

Cédric Grolet van het restaurant Le Meurice in Parijs is uitgeroepen tot werelds beste patissier door Les Grandes Tables du Monde. Bekijk zijn werk in het artikel van Fine Dining Lovers, zeker Instagrammable!

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.