Trends in het kort | Week 32

11-8-2017

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere een tool waarmee je groenten op de millimeter kunt afsnijden en de maker van de duurste hamburger ter wereld opent pop-ups in Nederland.

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

Maker van duurste hamburger ter wereld gaat het land in

Diego Buik, de chef die bekend staat als de maker van de duurste hamburger ter wereld, gaat pop-up restaurants openen in vier steden. ’s Werelds duurste hamburger zal er niet verkocht worden. Wel kun je er terecht voor een menu met hamburger, friet ‘ontwikkeld met de Frietboutique’ en een dessert. Kosten: dertig euro.

Hierdoor snij je groenten precies zoals je wilt

Tegengekomen op Facebook: een snijplank waarop je groenten, vlees of andere producten tot op de millimeter exact kan snijden. Heel erg handig voor de perfectionisten die hun wortel, aardappel of andere groenten graag brunoise of julienne snijden. Of voor de chefs die nog in opleiding zijn en dit graag willen leren!

Beerspa geopend in IJsland

In IJsland is een Spa geopend waar je lekker in het bier kunt dobberen. We schreven al eerder over Hop In The Spa in Amerika, die gasten in een ceder badkuip laten genieten van de voordelen van bepaalde ingrediënten uit bier. Met de opening van deze spa in IJsland kun je dit dus iets dichter bij huis proberen.

Cold brew coffee wordt steeds populairder

Dat cold brew steeds populairder wordt blijkt wel uit het feit dat alle grote koffie producenten er inmiddels op inspelen. Illy Coffee is de volgende, zij brengen een pakket op de markt waarbij zelf koude koffie gezet kan worden en richten zich op hotels, restaurants en cafés.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.