Hop in The Spa, dompelen en relaxen in bier

18-3-2016

Hop In The Spa is de eerste en enigste spa in Oregon, Amerika, die hun gasten in een ceder badkuip laten genieten van de voordelen van bepaalde ingrediënten uit bier. Denk daarbij aan hop, mineralen en eigen toevoegingen. De voordelen van een spa met hop zijn onder meer het verbeteren van de huidskleur, verminderen van stress, en detoxen, allemaal onder het genot van een pint bier.

Hop In The Spa in Sisters, Oregon

Bier drinkers kunnen zich onderdompelen in hop-doordrenkt water, een zogeheten ‘bath brew’. Hop In The Spa richt zich op bier als hoofdingrediënt van veel behandelingen. Voorbeelden van  beschikbare behandelingen zijn de ‘Microbrew Soaks’- mineralen, hop en bedrijfseigen ingrediënten zijn toegevoegd aan de ‘microbrew baths’. Deze baden zorgen voor een zuivere huid en het verbetert het immuunsysteem. Of ‘Hops On The Body’- hierbij wordt het lichaam gewikkeld in warme linnen lakens die zijn doordrenkt met een aromatische mix van kruiden en hop, wat giftige stoffen uit het lichaam haalt en zorgt voor spanning.

Toen er werd aangekondigd wanneer Hop In The Spa open zou gaan ontstond er een storm aan online interesse. Medeoprichter van Hop In The Spa en ‘Chief Hoptimistic Officer’ Mike Boyle is erg blij met de online aandacht. Hij zegt zelfs in een interview dat ze al drie maanden van te voren vol geboekt zijn en dat ze al bezig zijn met een tweede locatie.

Inspiratie

Het idee van relaxen en dompelen in een bad spreek ons aan, zelfs in bier. Misschien een idee voor  één van onze wellness resorts in Nederland? Ze kunnen altijd contact opnemen met Hop In The Spa. Volgens ons zijn vooral veel mannen best geïnteresseerd in een bad vol bier! 😉

Bron: TrendHunter

Website: Hop In The Spa

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.