Trends in het kort – week 31

5-8-2016

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere over ‘The Floating Gardens’ een drijvende biertuin in Londen, en een mannelijk model dat zijn eigen restaurant opent. Zou jij melk van kakkerlakken drinken? Volgens onderzoekers in India is dit een nieuw superfood!

Wil je het hele artikel lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

Drijvende biertuin in Londen

Tussen 30 juli en 21 augustus drijft er in Londen een biertuin op het water. ‘The Floating Gardens’ zoals het schip heet, is een initiatief van Hoegaarden en biedt plaats aan twaalf personen. Vanwege de korte periode dat het schip in de Engelse hoofdstad is, is er niet genoeg plek voor iedereen. Via een prijsvraag wordt uiteindelijk beslist wie er mee mogen!

Mannelijk model uit Peru opent restaurant in NYC

Franco Noriega, het Peruaanse model, bekend van campagnes voor onder meer Calvin Klein en Hugo Boss, opende zijn eigen restaurant in New York City: Baby Brasa. Zoals we altijd zeggen: koks zijn onze nieuwe idolen, maar Franco Noriega heeft de looks en de vaardigheden om te koken volgens het artikel op Tasting Table.

Stokbrood uit een automaat

In San Francisco staat sinds kort een automaat waar je vers gebakken stokbrood kunt halen. Het idee is afkomstig van het Franse bedrijf Le Bread Xpress, die momenteel zo´n 100 automaten verspreid over Parijs heeft staan. De automaat wordt dagelijks bijgevuld met vers deeg en maakt verder gebruik van een ingebouwde koelkast en oven.

Melk van kakkerlakken als ‘the next superfood’?

Onderzoekers in India hebben een alternatieve eiwitbron gevonden in de melk van kakkerlakken. Volgens de onderzoekers van het Institute for Stem Cell Biology and Regenerative Medicine in Bengaluru blijkt dat de melk van de Stille Oceaan kakkerlak vier keer de hoeveelheid eiwit van koemelk bevat.

Restaurant The Bunyadi, waar je naakt dineert sluit een maand eerder.

Restaurant The Bunyadi vertrekt een maand eerder dan gepland uit Londen naar Parijs. Niet vanwege het gebrek aan enthousiasme van de Londenaren, maar door de opwarming van de aarde. Ze hadden een locatie zonder airco en door het warme weer in Londen bleek dat het niet erg aantrekkelijk is om samen naakt te dineren. De Londense fans krijgen wel een members only club volgens de oprichter Seb Lyall.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.