Trends in het kort – week 26

1-7-2016

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere een artikeltje over de langste tunnelglijbaan ter wereld, moringa superfood en de nieuwste creatie van Sergio Herman.

Wil je het hele artikel lezen, klik dan op de titel. Veel lees plezier!

Langste tunnelglijbaan ter wereld staat in Londen

De langste tunnelglijbaan ter wereld heet The Orbit en staat in Londen. Het is een project van installatiekunstenaar Carsten Höller en is 178 meter lang en 76 meter hoog. De bezoekers krijgen een hoofd- en schouderbescherming en gaan zitten in een soort slaapzak. 40 seconden later en 12 scherpe bochten verder sta je weer met beide benen op de grond.

Creatieve marketing met Escape Rooms

De Escape Room trend blijft ook niet onopgemerkt bij de marketeers. Nadat Norwegian Airlines aankondigde van Londen naar San Fransisco te vliegen, konden bezoekers van een winkelcentrum in Londen kaartjes winnen door middel van het spelen van een Escape Room.

Komt de beste bartender uit Nederland?

Tess Posthumus, uitgeroepen tot de beste vrouwelijke bartender van de wereld en nu ook in de race voor de beste bartender ter wereld! Zelf vindt ze het een ‘uit de hand gelopen hobby’ maar talentvol is ze wel. Edwin Evers belde haar op in de ochtend en het werd een leuk gesprek.

Moringa superfood

We schreven er in 2015 al over en het lijkt erop dat superfood Moringa steeds populairder wordt. Ook finedininglovers pakt uit met een leuk artikel waarin een aantal recepten staan waarin je deze plant kunt gebruiken.

Sergio Herman ontwikkelt nieuwe smaak Fever Tree

In samenwerking met Fever Tree heeft Sergio Herman een nieuwe smaak frisdrank ontwikkelt, de Fever-Tree Clementine & Cinnamon. De Fever-Tree Tonic Clementines & Cinnamon by Sergio Herman is vanaf juli exclusief te koop via de webshop sergioherman.com. Benieuwd wat voor cocktail je er mee kunt bereiden? Klik op de titel.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.